Mjolnir
Духот на рамковниот договор
- Член од
- 12 декември 2011
- Мислења
- 1.967
- Поени од реакции
- 1.867
Задоволно, пошто ги фати гнидите муџахедински.Делуваш како Јанкуловска на 1 мај 2012.
Задоволно, пошто ги фати гнидите муџахедински.Делуваш како Јанкуловска на 1 мај 2012.
Не е баш така дека гастербајтерите ја држат стабилноста на еврото. Според медиумските податоци, само Џонсон Мети лани има извезено стоки во вредност од 640 милиони евра за катализатори за автомобилската индустрија, а со дуплирањето на нивното производство в година, ќе имаат извоз сигурно од милијарда Евра. Сите тие пари циркулираат во Македонија, но нели, не се плаќа данок на добивка од 10% зошто е во оние безданочни зони. Ланкиот извоз на Џонсон Мети изнесувал 14% од вкупниот македонски извоз, кој лани бил околу 4,5 милијарди евра.Да, вливот на девизи од гастарбајтери - од кои еден сум и јас - нажалост ја оддржуваат тековната сметка на Македонија наместо извозот. Мислем дека затоа и курсот на денарот е толку стабилен веќе 15 години. Ама тоа е дрга тема навистина.
За човекот горе, јас се сомневам дека е платен на поорганизиран начин и со специфични задачи ако ме разбираш.
Подобро како Јанкуловска отколку како Али Ахмити у подрум.Делуваш како Јанкуловска на 1 мај 2012.
А ти делуваш како Хашим Тачи во фебруар 1998 година.Делуваш како Јанкуловска на 1 мај 2012.
Ај организирајте и за ова протести !Тројца од шесте приведени лица се тепани и измачени во затворот во Битола
Семејствата на приведените информираат дека нивните роднини се тепани и тероризирани во затворот во Битола , тие тоа го виделе при реализираната посета , при што по лицето и телото на приведените забележале видливи повреди кои укажуваат на злоставувањето.
Семејствата го пријавија случајот кај Нардониот Правобранител , барајќи од него да врши истрага и да се казнат виновниците , и истото да не се повтори и натаму.
За повеќе , во вестите на Алсат во 16 часот.
http://alsat-m.tv/lajme/vendi/132160.html
Уште една причина повеќе зошто не и се верува на овие институции.
Тероризираат заради тероризам.
А тие што вршат терор што се ?
So far so good... а сите екстремитети им се на број? Живи се? Грбовите како, немаат рани од ножеви?Тројца од шесте приведени лица се тепани и измачени во затворот во Битола
Семејствата на приведените информираат дека нивните роднини се тепани и тероризирани во затворот во Битола , тие тоа го виделе при реализираната посета , при што по лицето и телото на приведените забележале видливи повреди кои укажуваат на злоставувањето.
Семејствата го пријавија случајот кај Нардониот Правобранител , барајќи од него да врши истрага и да се казнат виновниците , и истото да не се повтори и натаму.
Абе не лажи не смејат да ве чепнат ако ви го повишат тонот одма идете кај обсе кај Најчевска ,Пол Волот, и кај сите други со слични двојни стандарди абе од терористи што убивавте малтертиравте и што уште и амнестија ви туриија и пак сте вие обесправени, ама еден ден се ова ќе ви се врати како бумеранг е тек тогаш ке добиете адекватен третман од полициски станици до уставен суд, само продолжете да провоцирате кој ќе преживее ќе раскажуваТројца од шесте приведени лица се тепани и измачени во затворот во Битола
Уште една причина повеќе зошто не и се верува на овие институции.
Тероризираат заради тероризам.
А тие што вршат терор што се ?
Ти си србин , сигурно ти недостасува Милошевичово време и не ти е проблем кога приведените се тортурираат.Ај организирајте и за ова протести !
Шо сакаш в станица да јајш ? бурек ?
Ако сум србин не значи дека оправдувам насилство ..... да не филозофирам многу со една реченица в станица ако се курчиш наместо бурек ќе јадиш ќотекТи си србин , сигурно ти недостасува Милошевичово време и не ти е проблем кога приведените се тортурираат.
Македонија нема да ја бидне токму поради тоа што на хартија има европски закони , а на униформа има милошевичеви функсионери.
Ти подржуваш тортура. Све појасно е дека грешките од МВР не биле случајни , и понатаму ќе има елементи кои ги тера граѓаните на протест , можда тоа е она што им треба.
Зарем толку неписмени се , па не ги знаат дозволените постапки, не верувам.
Све е мое право , и да лажам и да не лажам , и да кажам и да не кажам , не смееш со сила да извлечеш зборови.Ако сум србин не значи дека оправдувам насилство ..... да не филозофирам многу со една реченица в станица ако се курчиш наместо бурек ќе јадиш ќотек
Од кај знајш тие што ги привеле што циркузи праеле в станица ? Или и ова ќе испадне ги тепале зошто се албанци ?
Мене во станица ме имаат тепано кога имав 11-12 години оти сечевме дрва по пругата, за да палиме оган за Коледе. Имав модрици по нозете од пендраци.Шо сакаш в станица да јајш ? бурек ?