haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Со што го мерешеImam 14 godini i penisot mi e dolg 13.5 cm dali toa e dobro za ovie godini ili pak e malku a debelinata e 4 cm
Со што го мерешеImam 14 godini i penisot mi e dolg 13.5 cm dali toa e dobro za ovie godini ili pak e malku a debelinata e 4 cm
Pa so metroСо што го мереше
Tocno 13 dolzina a debel 3,7 cm dali e malku za ovie godiniА бе остај метро туку со шублер ај повтори мери уште еднаш![]()
Ич да не се секираш уште рано е да биде созреано за женските да набереTocno 13 dolzina a debel 3,7 cm dali e malku za ovie godini
Невистина апсурд е,големината на дланката,носевите,ушите,стапалата и др. немаа никаква врска за големината на пенисот бидејќи големината на пенисот му треба двојно поголем дотур на крв,а што е со големината на дланката,носевите,ушите и др. и нив му требаа нормален дотур на крв за разлика на пенисот е двојно така што нема врска .Некаде прочитав дека должината на пенисот е еднаква на должината на дланката на мажот? При тоа должина на дланка се подразбира - кога се гледа од внатрешната страна на дланката, од врвот на средниот прст до делот каде што се превиткува зглобот. Нормално, кога е во фаза на ерекција. Момци, има ли вистина во ова?![]()
Тоа дебелината со шнајдерско метро мереше ?Imam 14 godini i penisot mi e dolg 13.5 cm dali toa e dobro za ovie godini ili pak e malku a debelinata e 4 cm
Дали е малку или многу - тоа е.Imam 14 godini i penisot mi e dolg 13.5 cm dali toa e dobro za ovie godini ili pak e malku a debelinata e 4 cm
Ако си го мерил одоздоле не се важи...од горната страна дете...а дебелината се мери во обем така да обем не може да ти е толку малцеImam 14 godini i penisot mi e dolg 13.5 cm dali toa e dobro za ovie godini ili pak e malku a debelinata e 4 cm
На 13 години да се замараш со овие работи?Tocno 13 dolzina a debel 3,7 cm dali e malku za ovie godini
a ne kaza za proprocite koe tebe ti se dopaga , vo tvoeto iskazano vistina imaНекаде прочитав дека должината на пенисот е еднаква на должината на дланката на мажот? При тоа должина на дланка се подразбира - кога се гледа од внатрешната страна на дланката, од врвот на средниот прст до делот каде што се превиткува зглобот. Нормално, кога е во фаза на ерекција. Момци, има ли вистина во ова?![]()
Децава денеска се многу напредни - уште од 10 години се замаарат со големина... бог да чува..На 13 години да се замараш со овие работи?
Проживеј детство, па од 17 размислувај за ова.