Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
imam cupe zaedno sme 2 godini i otvoreno zboruvame za se vo vrska so seksot i nisto ne mi ima receno dosega,mozebi nesaka da me ima na dusa ako skoknam hehe
Тешко дека 2 години ќе занемари сантиметри ако имате редовен секс. И одговара значи кулирај, ти пак може да скокнеш од мост ама не ради сантиметрите туку онака ради доживљај ;)

П.С. Иначе се сеќава кога немаш редовен секс или воопшто секс, ќе хејташ на тема хомосексуалност ради истакнување пред пи**иве на форумов и фаца ќе се праиш :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Што заебавате бе која сака некој со мало туре ........... а башка и свршавам за неколку секунди дафак ........ :tapp:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
15 cm .............. и тенок ко шпагета ............ :place::X3:
Без очај. Try putting a cock-ring on it :). Помага за доза дебелина :). Во краен случај, пробај среќата со вакуум пумпа. Ниедно машко не се пожалило (y)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Без очај. Try putting a cock-ring on it :). Помага за доза дебелина :). Во краен случај, пробај среќата со вакуум пумпа. Ниедно машко не се пожалило (y)
Прстен ................ колку пари се тие чуда ........... :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Што заебавате бе која сака некој со мало туре ........... а башка и свршавам за неколку секунди дафак ........ :tapp:
Ова со секундиве е поголем проблем од сантимиве, глеј прај :cautious:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Тешко дека 2 години ќе занемари сантиметри ако имате редовен секс. И одговара значи кулирај, ти пак може да скокнеш од мост ама не ради сантиметрите туку онака ради доживљај ;)

П.С. Иначе се сеќава кога немаш редовен секс или воопшто секс, ќе хејташ на тема хомосексуалност ради истакнување пред пи**иве на форумов и фаца ќе се праиш :D
Па ти викам јас не збори неонки ,светлости,очоболи незнам ти што,ќути трај.:D
Одма ќе те разберат шо е како е да му се невиди.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Искрен да бидам, не знам колку пари се, ама не би требало да чини многу. Со прстенот (или специјален ластик - кој може повеќе да помогне и околу проблемот со свршување) ќе си ја поправиш ситуацијата доста многу, и сметам дека ќе вреди да го набавиш. Мислам дека во Валијант имаат голем асортиман од продукти и од едното и од другото. Ако не помогне во доволна мера, тогаш проблемот лежи во нешто друго за кое немам совет (се уште).

Ќе најдеш некоја без поголемо искуство. Тие што сакаат големи, или ја навикнале вагината на такви, или со двајца просечни пробала во исто време :D. Со други зборови, раширени не ти требаат :).

За свршувањето не е проблем. Треба некоја да најдеш која ќе те истражи во доволна мера, да дознае кој ти е оргазмичниот катализатор. За таквите како тебе, само девојки кои обожаваат, или во најмала рака, знаат, да прават edging и cum control. Рај. За двајцата. Ти - подолг пат до оргазам, за неа подолг секс.

F

FARANG

Гостин
Прстен нема да ти помогне. Остај го Шкорпи се гледа дека сака да помогне ама ни он незнае баш. Прстен е добар само ако имаш проблем со ерекција, значи те држи цврст подолго време, нешто слично ко виагра. Нит ке ти го здебели нит ќе ти помогне со брзото свршување. Окулу димензиите за жал нема баш лек тоа е тоа. Што би ти кажал е дека 80% од девојките и онака не свршуваат на кур така да научи како да ја задоволуваш на други начини се надевам имаш добар јазик ;). За пребрзото свршување тоа е психолошки со тек на време ќе се среди треба да си се пронајдеш себеси. Не е лошо да си ја преиспираш и диетата.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
15 cm .............. и тенок ко шпагета ............ :place::X3:
Ти можеш да се изнаебеш бе, ќе и речеш на женската “толку ми е мал и тенок да ти нема ни да го осетиш, но мене многу ќе ми значи“

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ти можеш да се изнаебеш бе, ќе и речеш на женската “толку ми е мал и тенок да ти нема ни да го осетиш, но мене многу ќе ми значи“
А кажи финта .............. (y):icon_mrgr:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Вчера ме фати еден дожд во една планина, кога влегов дома по цел ден утоп и на студот и менував влажни гаќи ми се чини дека не беше повеќе од 3 цм....Во должина...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Вчера ме фати еден дожд во една планина, кога влегов дома по цел ден утоп и на студот и менував влажни гаќи ми се чини дека не беше повеќе од 3 цм....Во должина...
:pos::pos::pos::pos::pos:
Друже пенисот се собира кога му е студено, сум приметил кога влегувам да се бањам во зимски период, а претходно бањата слабо загреана ми се собира максимално ко мало полжавче без љушпа ! :LOL:

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
:pos::pos::pos::pos::pos:
Друже пенисот се собира кога му е студено, сум приметил кога влегувам да се бањам во зимски период, а претходно бањата слабо загреана ми се собира максимално ко мало полжавче без љушпа ! :LOL:
Хммм, "Брзи" ;) не ми значи многу поддршката од тебе или од некој билдер, самодовербата ќе ми се зајачаше ако dobro poznat или пак некој со нормален балкански пенис од 21,7 см какви што ги има многу на форумов ми дадеше утеха за оваа аномалија.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Хммм, "Брзи" ;) не ми значи многу поддршката од тебе или од некој билдер, самодовербата ќе ми се зајачаше ако dobro poznat или пак некој со нормален балкански пенис од 21,7 см какви што ги има многу на форумов ми дадеше утеха за оваа аномалија.
пппфффффффф јас личам на се само не на билдер !
А што ти е форава со билдерите .......... :confused:
Б.Т.В. ако просечната должина на пенис кај Балканците е 21,7 см тогаш Европјаните и Америте(белци) можат да ни позавидат и тоа многу .......... :icon_lol:

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
пппфффффффф јас личам на се само не на билдер !
А што ти е форава со билдерите .......... :confused:
Б.Т.В. ако просечната должина на пенис кај Балканците е 21,7 см тогаш Европјаните и Америте(белци) можат да ни позавидат и тоа многу .......... :icon_lol:
Не знам што чекаш тогаш, земај железата во рака и кревај. :D
Научен факт е дека билдерите имаат скромни пениси...Скромни е само еуфемизам....
Не е кај сите, тоа е само на членовите на кајгана, останатите се за сантими далеку под нив.

dobro poznat ќе ти објасни подобро за тоа истражување на институтите и научниците ширум светот.

Kajgana Shop

На врв Bottom