Проектни активности : губење на време или...?

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Зависи за кој проектни станува збор.
Губење време се оние во кој професорите ти даваат некој семинарски да прајш без разлика шо активноста треба практично да се реализира.Во I-ва год. одбрав драмска секција цела год. не не викнаа и 2нед. пред крајот на годината не собраа и мене ми рекоа да направам семинарска за каква музика би ставила во драмата што ќе се изведува.ГЛУПОСТИ!А планинарењето беше супер одевме Неолица и Големо Езеро.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
не е губење време, тоа е една од поголемите школски глупости!

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Јас си избрав Спорт и спортски активнивности тоа реализирав и сеа чекам потпис од професорот, а оваа сеа треба да ја работам темава за проституција ама ние не сме држеле часови ни дадоја да бираме тема ни рекоја да напишеме и да предадеме никакви часови ни ништо. А иначем мене ова проектни актвиности и такви ствари ми е многу интересно и појќе научувам отколку да седнам и да бубам дома пред книга (вака сум пред компјутер:pos2:).

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
срање е ова..помина полугодие ако ви се верва ниту еден час немамо одржано од двете одбрани проектни активности
дадададададада глупости ке се растрчаат професорите што треба да ни држат часов по активностите последните 2 недели да напраиме по некое проектче и толку!живи глупости аи плата земаат за тоа ццццццц

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
кур се тресе буквално
бапката у прва што ни држеше проекта активност бивша професорка по марксизам денешна по филозофија и логика... ги оджавме сите можни часови. Што правевме на нив? дремевме!!!
и на крај си седнав видов нема аер од гупата си сработи глупости за религијата во антиката и завршена работа...

проектната активност во втора ни ја бапнаа на сред второ полугодие.
дебилот по географија ни ја држеше и оджавме некои 3-4 часа на кои само се ломотеше за разбиачот на магла на лондонскиот аеродром. кој аеродром според магливите денови бил пофункционален: Александар Велики или Св. Апостол Павле
да му умре козата на комшијата синдром во гостивар, гостиварско и пошироко надградено и проширено со да му умре козата на комшијата ама да умре и мојата за ко ќе дојде да ми бара млеко да немам да му дадам.
трета не се сеќавам кој ни држеше ама немавме ни еден час.. те додуша не ни знаевме дека имаме проектна активност
четврта: истата професорка што ни држеше проектна активност ни предаваше менаџмент и економика така да немаше ни еден час од активноста.

вие бидите среќни што сте можеле да бирате.... кај нас ни тоа немаше.. ќе дојдеше некој ко теле ќе го гледавме и ќе слупавме нешто ко за на крај да не бидеме без ич.. ам тоа прва и втора дур имавме страв:)

Член од
15 март 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
gubenje vreme se otepav terejki za svtsko prvenstvo 2005:toe:

Член од
15 март 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
gubenje vreme se otepav terejki za svetsko prvenstvo po ping-pong 2005:toe::kesa:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Во прва година имав Истражувања по биологија и Урбана култура.
Биологија супер си поминавме,навистина истражувања, разговаравме со лекари и лаборанти што мислат за темите, помагаа колку што можат. Урбана култура една изветреана ни беше, само препишавме од учебникот по географија неколку лекции и беше воодушевена.

Втора година: Култура на здраво живеење и Ликовна уметност. Супер беше.

Трета година: Култура на здраво живеење и Информатика. Пак супер.

Четврта година: Култура на з.ж. и Математика. Немавме ниту еден лас со менторите, пред матурската трчавме ги баравме низ Гимназија за потпис...

Во глобала мислам дека е добро што се прават проекти, си ги прошируваме нашите знаења. Што сакате прашајте ме за здрава исхрана. (во 2 год проектот К.З.Ж. ми беше ИСХРАНА ПО КРВНИ ГРУПИ, 3 год ДИЕТИ и во 4 год ПРАВИЛНА ИСХРАНА)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Проектните активности се чиста глупост. Можеби не би биле доколку би се одработиле тие 35 часа што треба и доколку нешто навистина се работи. Меѓутоа ссо менторот се гледаш 2 пати во годината и го носиш проектот на 2 дена пред крај на година и чао пријатно. Ако веќе е само онака да се однесе тогаш зашто воопшто ги има?

Kajgana Shop

На врв Bottom