Продажба на книгата Македонска Александрида

Член од
12 јули 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Напишана е од Пулевски кој пишува за Александар Македонски и неговата историја уште во 19 век и е интерсно како размислувале тогаш лугето за своето потекло. цена 200 ден ако има заинтересирани

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Никогаш не сум купил, и нема ни да купам...
Warez-от е закон!

Х

Ханзо

Гостин
1. Книгава нема да ја најдеш така
2. И така не те интересира таа тематика
3. И така не читаш книги
4. Зошто по ѓаволите пиша на темава?

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Книгава се продава по книжарници или ти Мерове ја продаваш?

Член од
12 јули 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Kniga

Knigata e mn interesna napisana e na narodniot jazik od 19 vek razbirliva i napisana za zivotot na Aleksandar Makedonski i negovite osvojuvanja ako ima zainteresirani neka kazat

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Џабе ви се линковите... никој нема да ги искористи.
Се симиња PDF книга ако ти треба стручна литература... нешто што ќе го проверуваш од време на време... референца најобична.
Книга која што планираш да ја читаш од нула до кула, било тоа белетристика или историска (како во случајов) се купува, и се чита во двор, под сенка, со ладно сокче до тебе...
Али... вие не би го разбрале тоа... се сомневам дека некогаш сте направиле такво нешто...

Член од
12 јуни 2006
Мислења
232
Поени од реакции
31
Џабе ви се линковите... никој нема да ги искористи.
Се симиња PDF книга ако ти треба стручна литература... нешто што ќе го проверуваш од време на време... референца најобична.
Книга која што планираш да ја читаш од нула до кула, било тоа белетристика или историска (како во случајов) се купува, и се чита во двор, под сенка, со ладно сокче до тебе...
Али... вие не би го разбрале тоа... се сомневам дека некогаш сте направиле такво нешто...
Pravo velis, linkot go postirav cisto kako potsetnik, ako nekoja vi se vidi interesna - da se najde i dase cita na raat...

Kajgana Shop

На врв Bottom