vortex.com.mkА може ли да се најде кај нас
Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5"
Во анхоч имаат green series, во сет немаат никаков од 1тб...
фала за одговор, го имаат ама со 16мб кеш а и за 1000 ден е поскап од останатите.vortex.com.mk
hahaha ok si e bro ama ne se ni interesira da provere nekoja informacija a dava zaklucokАиде бе прибери се ти, што си толку нафуран?
Него, некој да не знае цена за 5-6 метри оптички SPDIF кабел?
Знам дека пишува дека ја има. И дека има многу други графички на лагер али немаат ништо. Бев таму и имаат само 4850 x2 од Ati. Којзнае од кога не го обновиле ценовникот@ ScarfaceMkd... во Mebius пишува дека ја има на лагер (Sapphire HD4850 512MB и Sapphire HD4850 1Gb).
Логинг имаат убави квалитетни, али цените им се ... до плафон високи Не зимај само чкартни ефтини, ќе се зезнеш, нема да ти го понудат истиот квалитет... Јас земав прво од пазар, ептен беше поефтин од логинг (ако во логинг беше 1500 3м, ваму беше 150 денари можеби) ама не бев задоволен од звукот. После си земав од логинг и резултатот беше очигледен.Него, некој да не знае цена за 5-6 метри оптички SPDIF кабел?
Веќе земав вчера, од Логинг, 5 метри за 690 денари, спуштен од 900 мислам. Го прашав зашто е толку ефтин, рече бидејќи не е позлатен, а од позлатените немаа од таа должина.Логинг имаат убави квалитетни, али цените им се ... до плафон високи Не зимај само чкартни ефтини, ќе се зезнеш, нема да ти го понудат истиот квалитет... Јас земав прво од пазар, ептен беше поефтин од логинг (ако во логинг беше 1500 3м, ваму беше 150 денари можеби) ама не бев задоволен од звукот. После си земав од логинг и резултатот беше очигледен.
Некој ќе рече нема врска, али за љубители на квалитетна слика и звук, има врска и те како, а познавајќи те колку ти значи нештото да е квалитетно, тогаш не жали пари.
Причекај ако не да проверам, можно е да имам дома еден од 5 метри, нов е, не некористен
замена за шо??Процесорот за ???Продавам:
Процесор coreduo E5200 нов неодпакован - 2800ден
Хард дискови Два од 1тера Hitachi hds721010KLA330 Нови
инфо: (ТУКА)
Напојување CODEGEN ново 400w, со 12цм Fan сајлент, 600денари new
Напојување АСУС ново 400w(реални 300w), со 12цм Fan сајлент, 800денари new
Меморија ДДР3 Kingmax 1333mhz 2GB FLFE85F-BKG9 Nova
Можна замена!!!
шо имаш да понудиш (мобилки, делови,..) па ке ти кажам да не!?:smir:замена за шо??Процесорот за ???