С
Спенсер
Гостин
zaborajv da kazam od Skopje sum.
Заборави и цена.zaborajv da kazam od Skopje sum.
Не постои таква матична. Фино лепо ке си земеш све ново, процесор/рам/матична/графичка. Едино моеш да ги спасиш куќиштето/режачот/хардот.
Се беше во ред со мојот ПЦ. Едноставно го стигна времето, како што ке го стигне и твојот. И има разлика меѓу летање и "летање", на пример девојка ми има Пентум 2 на 300мхз, ке стисне да и се отвори интернет прелистувач и ке иде да глеа телевизија дур и се отвори, па ке си седна пак за да сурфа. Коа ке ја прашам, ми вика, "не бе супер ми иде компјутерот, нема проблеми, све ми отвара". тоа ти е, кој како ке се навикне. Јас коа ке седнам на нејзиниот Пц вриштам и гребам со ноктите на ѕид....... Ела седни кај мене на компјутер, како ден и ноќ ке биде во споредба со твојот.
Da ne znaes kade da ja najdam?како не постои таква плоча,?!?!?. Постои и се вика NForce 4 so pciex i so 754 socket. Ја имам таква и супер е сега за сега мада што неможеш да напредуаш на процесор ама сепак можеш рам и графичка да шибаш каков сакаш. А освен тоа и евтина ти е плочата ако можеш настаро да најдеш немора да мењаваш цел PC