Продавам - Купувам

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
Продавам кучиња од расата АСТ - Американски Стафордски Териер, женски и машки стари 2 недели.
Јавете се и резервирајте кученце на 075/530-211 или пишете порака и ќе ви пишам цена.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Продавам кучиња од расата АСТ - Американски Стафордски Териер, женски и машки стари 2 недели.
Јавете се и резервирајте кученце на 075/530-211 или пишете порака и ќе ви пишам цена.
Кажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...
Жалосно е ако имаш женка да ја париш толку често, буквално животот и го кратиш со тоа...

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Podaruem bel machor cel bel ima neso pojke od godina dena slika neam poso ne znam kako da ja aknam na voa postov nejkit da se stait inace bez razlika machorot e cool ima oci ubavi i epten e za macki i plus nezavisen e i malku asocijalen ali poso imase takov zivot tyoa mu e trauma koj ke go zeme ali POD uslov da go cuva ko zenica u oko svoe e toj Gospod golema nagrada ke mu dae.

L

Lu

Гостин
Кажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...
Жалосно е ако имаш женка да ја париш толку често, буквално животот и го кратиш со тоа...
Можеби има одгледувачница за АСТ, па од различни женки се леглата.

Инаку јас имам комшии со Априкот Пудла и на секои 6 месеци т.е. на секој циклус ја пареа :mad: маме му ебаа на кучето. И еден куп пари заработија, бидејќи Априкот Пудлите се ретки во МК и они ги продаваа кутрињата за 350/400 евра.
На такви кретени треба да им се одзимаат кучињата, али кај нас за луѓе не водат сметка па камо ли за кучињата :facepalm:

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
Се работи за повеќе кучиња :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Се работи за повеќе кучиња :)
Добро е ... иначе ќе те тепав... :pos:

Можеби има одгледувачница за АСТ, па од различни женки се леглата.

Инаку јас имам комшии со Априкот Пудла и на секои 6 месеци т.е. на секој циклус ја пареа :mad: маме му ебаа на кучето. И еден куп пари заработија, бидејќи Априкот Пудлите се ретки во МК и они ги продаваа кутрињата за 350/400 евра.
На такви кретени треба да им се одзимаат кучињата, али кај нас за луѓе не водат сметка па камо ли за кучињата :facepalm:
Па затоа морам да прашам... ја знам за дешавка со вучјачка, што им умре на 4 години од премногу парење... мислам да го видеше кучето, испиено, исцедено буквално, само гради на него и ништо друго... жалосна слика беше... искрено премногу ми е мило што си умре и што не мора да се мачи повеќе. Паметам, на последното легло што го извадија од нејзе, не сакаше повеќе да се грижи за малечките па мораа да и ги местат со сила за да цицаат...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Ај би ве замолил за совет. Сакам да купам куче, ама незнам како се движат цените... спремен сум да дадам до 150-200 евра. Помош???
И би сакал нешто поубаво, не питбул или слично бидејќи ми нудеа веќе за 5.000 денари.

L

Lu

Гостин
Ај би ве замолил за совет. Сакам да купам куче, ама незнам како се движат цените... спремен сум да дадам до 150-200 евра. Помош???
И би сакал нешто поубаво, не питбул или слично бидејќи ми нудеа веќе за 5.000 денари.
Кажи поконкретно, на пример дали сакаш кучето да биде со долга или куса длака, каква големина да биде кучето, каде ќе го чуваш во двор или стан и сл...
За цената... за околу 200 евра имаш одлични кученца од скоро сите раси во МК.

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Може да се најде некако Самојед кученце... немора да е од родители шампиони :) само да е чистокрвно и да е околу 3-4-5 000ден мах.

L

Lu

Гостин
Може да се најде некако Самојед кученце... немора да е од родители шампиони :) само да е чистокрвно и да е околу 3-4-5 000ден мах.
Да, за 100 евра се наоѓа чистокрвно Самоједче со педигре.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Може да се најде Германски ловечки териер, стар 3 - 4 месеци ?

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Далматинец некој да не знае дали се продава, фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom