Кажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...Продавам кучиња од расата АСТ - Американски Стафордски Териер, женски и машки стари 2 недели.
Јавете се и резервирајте кученце на 075/530-211 или пишете порака и ќе ви пишам цена.
Можеби има одгледувачница за АСТ, па од различни женки се леглата.Кажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...
Жалосно е ако имаш женка да ја париш толку често, буквално животот и го кратиш со тоа...
Се работи за повеќе кучињаКажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...
Жалосно е ако имаш женка да ја париш толку често, буквално животот и го кратиш со тоа...
Добро е ... иначе ќе те тепав...Се работи за повеќе кучиња
Па затоа морам да прашам... ја знам за дешавка со вучјачка, што им умре на 4 години од премногу парење... мислам да го видеше кучето, испиено, исцедено буквално, само гради на него и ништо друго... жалосна слика беше... искрено премногу ми е мило што си умре и што не мора да се мачи повеќе. Паметам, на последното легло што го извадија од нејзе, не сакаше повеќе да се грижи за малечките па мораа да и ги местат со сила за да цицаат...Можеби има одгледувачница за АСТ, па од различни женки се леглата.
Инаку јас имам комшии со Априкот Пудла и на секои 6 месеци т.е. на секој циклус ја пареа маме му ебаа на кучето. И еден куп пари заработија, бидејќи Априкот Пудлите се ретки во МК и они ги продаваа кутрињата за 350/400 евра.
На такви кретени треба да им се одзимаат кучињата, али кај нас за луѓе не водат сметка па камо ли за кучињата
Кажи поконкретно, на пример дали сакаш кучето да биде со долга или куса длака, каква големина да биде кучето, каде ќе го чуваш во двор или стан и сл...Ај би ве замолил за совет. Сакам да купам куче, ама незнам како се движат цените... спремен сум да дадам до 150-200 евра. Помош???
И би сакал нешто поубаво, не питбул или слично бидејќи ми нудеа веќе за 5.000 денари.
Да, за 100 евра се наоѓа чистокрвно Самоједче со педигре.Може да се најде некако Самојед кученце... немора да е од родители шампиони само да е чистокрвно и да е околу 3-4-5 000ден мах.
Да.Може да се најде Германски ловечки териер, стар 3 - 4 месеци ?
Супер, пишими пп повеќе информации и цената се разбира
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/791232?searchID=1141883&Idx=32Далматинец некој да не знае дали се продава, фала однапред.