Продавам - Купувам

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Може некој да ти подари мелез од Шарпланинец или нешто налик на Шарпланинец, али чистокрвен Шарпланинец на подарок да добиеш тоа ептем тешко :)
Цената на еден шарпланинец од колку до колку се движи дали знаеш?

L

Lu

Гостин
Цената на еден шарпланинец од колку до колку се движи дали знаеш?
Зависи од потеклото.
Имаш и за 50 - 100 евра али тие се се' само не Шапланинци.
Вистински Шарпланинец со педигре над 300 евра.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Каде да најдам некое маче, не сакам расно, значи дали некаде чуваат/подаруваат.

Ми спомна другар за некој човек во Кисела Вода, ама ајт и овде да ве прашам можеби знаете. Сакам да и земам едно на сестра ми за роденден, конечно моите пуштија душа за животно во стан. :)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873

Ми спомна другар за некој човек во Кисела Вода, ама ајт и овде да ве прашам можеби знаете. Сакам да и земам едно на сестра ми за роденден, конечно моите пуштија душа за животно во стан. :)
Види,побарај по страниците за животни по Фејсбук.АнимаМунди,срце за животните,итн :) :) :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Види,побарај по страниците за животни по Фејсбук.АнимаМунди,срце за животните,итн :) :) :)
Ако не те мрзи дај конкретни линкови, да знам кај да барам место да ги search-ам вака. Фала. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
L

Lu

Гостин

Освен на ФБ, исто така можеш да најдеш маче на огласите:
Reklama5 и Pazar3

Ако нешто те интересира околу исхраната, грижата и сл. околу мачето слободно прашај ме на форумов :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Види на Пазар3 или јави се во одгледувачницата
http://www.innervision.com.mk/ :)
Мое мислење е дека innervision се преценети, типот случајно ја имаше видено мојата хаска(за жал уште сум во потрага) и фацата му беше прајцлес кога праша од каде е и виде каква лепотица е.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Барам маче на поклон...ми треба итно,ако има некој ве молам контактирајте ме на профилот

gastoN^

Sony
Член од
6 ноември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ej prodava nekoj haska ili vucjak po moznost masko????Aj pls videte i kazete mi...Barav na site oglasi nema nigde!
Dobar ti e izborot za vucjakot ,lesen e za dresura,za odrzuvanje na dlaakata i tn... ,a ne bi te sovetuval za haska zatoa sto se mnogu teski za dresura kako i odrzuvanje
pozz. :D

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
se prodavaat americki stafordski terieri ( AST ) zenski bez pedigre 5000 denari 075 530 211 kontakt.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе луѓе,кај може да најдам оригинален,изворен Караман?

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Да не продава (или подарува :icon_lol:) алјаски маламут? Колку се двизат цените отприлика за ова куче?

Kajgana Shop

На врв Bottom