Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ти подари мелез од Шарпланинец или нешто налик на Шарпланинец, али чистокрвен Шарпланинец на подарок да добиеш тоа ептем тешко :)

Цената на еден шарпланинец од колку до колку се движи дали знаеш?

Цената на еден шарпланинец од колку до колку се движи дали знаеш?

Зависи од потеклото.
Имаш и за 50 - 100 евра али тие се се' само не Шапланинци.
Вистински Шарпланинец со педигре над 300 евра.

Каде да најдам некое маче, не сакам расно, значи дали некаде чуваат/подаруваат.

Ми спомна другар за некој човек во Кисела Вода, ама ајт и овде да ве прашам можеби знаете. Сакам да и земам едно на сестра ми за роденден, конечно моите пуштија душа за животно во стан. :)

Ми спомна другар за некој човек во Кисела Вода, ама ајт и овде да ве прашам можеби знаете. Сакам да и земам едно на сестра ми за роденден, конечно моите пуштија душа за животно во стан. :)
Види,побарај по страниците за животни по Фејсбук.АнимаМунди,срце за животните,итн :) :) :)

Види,побарај по страниците за животни по Фејсбук.АнимаМунди,срце за животните,итн :) :) :)

Ако не те мрзи дај конкретни линкови, да знам кај да барам место да ги search-ам вака. Фала. :)

Освен на ФБ, исто така можеш да најдеш маче на огласите:
Reklama5 и Pazar3

Ако нешто те интересира околу исхраната, грижата и сл. околу мачето слободно прашај ме на форумов :)

Види на Пазар3 или јави се во одгледувачницата
http://www.innervision.com.mk/ :)
Мое мислење е дека innervision се преценети, типот случајно ја имаше видено мојата хаска(за жал уште сум во потрага) и фацата му беше прајцлес кога праша од каде е и виде каква лепотица е.

Барам маче на поклон...ми треба итно,ако има некој ве молам контактирајте ме на профилот

Ej prodava nekoj haska ili vucjak po moznost masko????Aj pls videte i kazete mi...Barav na site oglasi nema nigde!
Dobar ti e izborot za vucjakot ,lesen e za dresura,za odrzuvanje na dlaakata i tn... ,a ne bi te sovetuval za haska zatoa sto se mnogu teski za dresura kako i odrzuvanje
pozz. :D

se prodavaat americki stafordski terieri ( AST ) zenski bez pedigre 5000 denari 075 530 211 kontakt.

Абе луѓе,кај може да најдам оригинален,изворен Караман?
248_27.jpg

Да не продава (или подарува :icon_lol:) алјаски маламут? Колку се двизат цените отприлика за ова куче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom