Мислиш не почнува со спуштање кога ќе го додадеш на листата на торенти у битторент?Кога го ставам фајлчето во битторент, ми го дава во inactive..:// Решение?
Тоа е, фала многуМислиш не почнува со спуштање кога ќе го додадеш на листата на торенти у битторент?
Ако е тоа, има една опција у "преференци" (старт имидиатли или нешто слично), треба да е штиклирана за веднаш по додавањето да почне да се спушта торентот, мада оваа опција е по дифолт овозможена...или е нешто друго?
И кај мене исто тие 4 дена,,неможев ништо да симнам...Од денес е арен односно симнувам..Истиот проблем е и кај мене. Користам uTorrent 2.0.2, и до пред околу 2 недели, подолг период не можев воопшто да влезам во Замунда, не ја отвараше страната. Потоа, успеав, и една недела се’ беше во ред, си симнував повторно. Неколку дена паузирав, не симнував ништо, и еве, сега пробав да симнам 2 различни филмови, со многу семиња, но торентот воопшто не почнува да се симнува. Знаете, прво стрелката е насочена надолу, и сина, за по некое време да стане црвена. И бројот и на семињата, и на цицачите, ми е по 0, и не ни мрднува од таа вредност. Инаку, корисник сум на CableTel интернет, веќе добри 3 години, а првпат ваквите проблеми со торентите се појавија годинава, пред 1 месец.
користам µTorrent и нема кај мене никакви проблемиНе користете Уторент, има проблеми со новите верзии! Биторент е многу подбра опција у моментов! Иако може да се среди сепак зашто да се малтретираш со фиксови,да бараш решениа кога потоплно истото го имаш со Биторент само без мака за да го направиш да работи како што треба.
Не ве разбирам стварно..
И кај мене исто, во последниве 60 часа симнав 20+ гига од Замундакористам µTorrent и нема кај мене никакви проблеми
Неќе, преку магнет симнувам секогаш
Имаш рар бг, тхе пират беј. Кис ас ми беше омилен порано додека не го скинаа. Сеа копиите ми се никакви.