Проблематични навивачи на Трибините(криминалци)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=27&nav_id=537830

Лошо, лошо, можеби е медиумски напумпано, ама "каде што има дим има и огин", читам по нет доста тепање паѓа низ Белград, "Забранетите" бараат свој услови, бидејќи не им е дозволено влез на стадион, јас само ќе кажам, за ваквите само шума и нека се истепаат ако сакаат, само на трибина нека останат тие што вистински го сакаат клубот, а не тие што имаат корист, бидејќи има многу луѓе што лежат затвор токму за Партизан...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=27&nav_id=537830

Лошо, лошо, можеби е медиумски напумпано, ама "каде што има дим има и огин", читам по нет доста тепање паѓа низ Белград, "Забранетите" бараат свој услови, бидејќи не им е дозволено влез на стадион, јас само ќе кажам, за ваквите само шума и нека се истепаат ако сакаат, само на трибина нека останат тие што вистински го сакаат клубот, а не тие што имаат корист, бидејќи има многу луѓе што лежат затвор токму за Партизан...
Вистина е на многу групи Гробарски прочитав дека само Алкатраз ќе си останат на Југ они не се тргале од таму додека останатите помали подгрупи сакале да одат на север мислам беше.

Член од
28 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2

Србине објаснување за ова?
п.с знам дека каснам со клипов,ама ме заинтересира

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Како што има прочитано, значи да не ме нападнете одма, може не сум во право, дека Скендербег е Србин (го имаше и правилното име, српско), а потоа заробен и Поалбанчен :D

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105

ova video vedans posle objavuvanjeto bese demantirano, tetovazata ne e lik na albanskiot heroj, tuku eden drug srpski heroj koj samo sto lici na ovoj prviot, znaci se zamesale rabotite

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
Како што има прочитано, значи да не ме нападнете одма, може не сум во право, дека Скендербег е Србин (го имаше и правилното име, српско), а потоа заробен и Поалбанчен :D
hauhauhuahgdhasg najsmesen post vo ovoj forum sega sum cital GJERGJ KASTRIOT SKENDERBEU e srbin :pos::tapp:

М

Мартин`

Гостин
Мислиш Македонец -> Ѓорѓија Кастриот и не бил муслиман :)
http://forum.kajgana.com/threads/Што-знаеме-за-Ѓoрѓија-Кастриот-од-Кроја.17330/

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
hauhauhuahgdhasg najsmesen post vo ovoj forum sega sum cital GJERGJ KASTRIOT SKENDERBEU e srbin :pos::tapp:
Значи прочитај убаво, така имам прочитано, пишав дека и може не сум во право... Така прочитав на еден српски форум, не е тоа од мене измислено... На крај краева, ме заболе мене и за Скендербег и за Иван Богданов :D

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Skenderbeg bil ALBANEC .. toa e 100 % i od site istorijani e kazano...

Dosta propagandi °°°

Toa so ne bil musliman , nema veze , nemate pojma so istorija ..
Toj se borel protiv turcite .. i toa .. 500 god sme bile nad tursko i ni og smenile verata , OOO golubi..

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не е можно ова, зарем до толку дојде работата, да се убиваат, за власт на Југ? :tapp:
http://www.trojka.rs/vesti/19032-navijaci-partizana-poceli-da-se-ubijaju.html

Иначе, уште не е официјално потврдено дека дечки од Алкатраз го направиле ова, ама скоро секаде пишува дека они го сториле ова... Младо дете си отиде, нема назад :place: Ќе почекаме да видиме официјално да се потврди па тогаш ќе судиме...

Ако е ова точно, тогаш едно ќе биде јасно, ќе треба време да помине за Југ да биде пак како некогаш... Поделби, глупости, се за превласт, Југ полупразен, па уште ова фалеше... Сега после ова, од страв нема да доаѓа народ, кој би пуштил дете на текма кога почна да се пука? Лошо, лошооо...

Отишо си Иване, Остала је Туга, Увек че те Вољети, Гробари са Југа... :place:

П

Паспарту

Гостин
^^ Срамно е овие луѓе да се наречат навивачи, ова се наркомани, убијци, дилери, криминалци и што ли уште не. Навивачот не убива луѓе, навивачот го бодри клубот!

Каква душа има оној што посегнува по туѓ живот, страшно! Нека почива во мир детето...

Убаво напишал некој на сајтот, не се убиваат за превласт на трибина, туку за превласт во криминалот.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Се е се ова местенки за да го уништат навијачкото движење.

Kajgana Shop

На врв Bottom