Проблематични навивачи на Трибините(криминалци)

М

Мартин`

Гостин
Дај бе, солите памет на '' Гробари '', мислам, сериозно ... :)
Уствари у право си кај може да солиме памет на некои што го немаат (за воџите мислам на Гробари мислам ..) : )

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Патак...хаха
Па тај....Кими и Кића....
Само што овај друг ќе излезе за едно 30 години...
Лошо го владееш српскиот јазик сине,дај пишувај на македонски,не се бламирај повеќе и повеќе како Балистиве те молам,ми се сере од такви како вас,во потпис имаш Macedonia for the Macedonians,навиваш за Партизан,Гробар си,а тие Гробари се збратимени со грчки Паок кој патем не ја признаваат Македонија како држава и Македонците како нација.
Истово важи и за Гробари.

Туку и Киџа и Кими може бурек да му јадат на Жаре Еротика,да си знаете :pos:
Кими реално гледано најпаметен испадна,направи пари од Јужната трибина,покажа муда и сега е идол на повеќето Гробари и на оние млади генерации што допрва треба да се покажуваат и докажуваат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Серат за името серат,ако не јавно,по форуми,сепак серат за името и не нарекуваат секако,само не со Македонци,како што треба да не нарекуваат.
За Македонија си се филмаат дека е Јужна Србија и дека е дел од Грција,ни сами не знаат што трипаат ;)
Дали така сакаат или им лижат гз на Паокара не знам,не ми е битно тоа,битно е дека мрчат.
Ова најизразено е после нашето признавање на Косово.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.943
^ A ти како би реагирал ? Исто, многу јасно ...
Косово за нив е ко името за нас, они сега ко земја да те ословат ко Фиром, официјално, и ти истиот став би го имал за нив ко земја, идентичен ќе биде ...
Али ај, друга тема на муабет е тоа, баталете тука.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Исто би реагирал,секако дека дека да,но поентата ми беше дека скоро од секогаш биле против Македонија како држава,не сметаат како вештачка држава.
Реално пред тоа не се замараа со нас,но од кога се збратимија со Паок им удри тоа патриотското во глава.
Што е до мене,нека си кршат глава,како им одговара така нека прават,големи се :D

Член од
6 февруари 2011
Мислења
872
Поени од реакции
3.778
дента кога се играше утакмицата партизан-шкендија кими го видов лично во македонија

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
дента кога се играше утакмицата партизан-шкендија кими го видов лично во македонија
Братучедми во Охрид ми кажа дека ги видел ланска години овие шо бегаа од таму.

K

kalimer0

Гостин
Значи Кими е светец за разлика од другите водачи на Гробари.
Алкатраз - самото име кажува за каква подгрупа станува збор :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Премногу се замарате со нив, и со тоа какво мислење имаа за нас. Кој ги ебе, гледајте на вашите групи и вашите тимови да им помогнете како можете за и ние да имаме нешто со што ќе се гордееме, а не цел живот да гледаме како навиваат комшиеве.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Серат за името серат,ако не јавно,по форуми,сепак серат за името и не нарекуваат секако,само не со Македонци,како што треба да не нарекуваат.
За Македонија си се филмаат дека е Јужна Србија и дека е дел од Грција,ни сами не знаат што трипаат ;)
Дали така сакаат или им лижат гз на Паокара не знам,не ми е битно тоа,битно е дека мрчат.
Ова најизразено е после нашето признавање на Косово.
Тоо почна 2005...Циганите-паок дојдоа и ставиа транспарент за Македонија..
Од тогаш се напалени гробарите..
Циганите-звезда+делије не се палат по Македонија да е грчка...не толку колку гробарите..

Иронија.......Другар ми од Панчево - СтојановСКИ...чист Македонец...дедому од Паланка ја мислам..
Ене го со Паок шал и со грчки песми во уста..

М

Мартин`

Гостин
Затоа се една од најдобрите навивачки групи во Европа, дека немаат памет. :)
Дека се едни од најдобрите не негирам, иако тоа е најмалку важно зошто не е се до воџите дали ќе биде добра или лоша навивачката група, воглавном не заслужуваат Гробари да ги водат луѓе кои се поврзани со криминални активности и навивачката група им е параван за еден вид заштита и опструкција на апсења, кривични пријави итн. Знам дека може и дел од тие нелегални пари завршуваат и во навивачката група за унапредување на навивачката група сепак има многу подобри луѓе кои навистина ќе ја водат како што треба и пред се со срце!

Неможе во воџите на Гробари да се јавуваат ликови кои дилаат дрога и пред неколку години биле на главни места во Ѕвезда ?
Уствари се е можно само малце пари и се ќе средиш..

Како што реков од воџиве единствено Кими ми се гледа како по нормален :))

Член од
6 јули 2011
Мислења
57
Поени од реакции
107
Тоо почна 2005...Циганите-паок дојдоа и ставиа транспарент за Македонија..
Од тогаш се напалени гробарите..
Циганите-звезда+делије не се палат по Македонија да е грчка...не толку колку гробарите..

Иронија.......Другар ми од Панчево - СтојановСКИ...чист Македонец...дедому од Паланка ја мислам..
Ене го со Паок шал и со грчки песми во уста..
:icon_lol:
Па добро...те грчке песме што певају Гробари углавном вређају друге Грке...оне из циганског дела Атине.
Братство Гробара и Паокара усмерено је највише против братства Делија и Гејт 7.
Све остало је међусобна подршка.
Срби не воле Хрвате и Албанце...па их не воле ни Паокаре.
Грци имају проблем са Турцима и Македонцима...па Гробари морају да врате подршку.
А плус...Грчка не признаје Косово, а Македонија признаје. И ето још једног разлога да су Гробари на страни Грка.

А реално...сваком Србину је јасно да Грци никако не могу бити ближи народ Србима од Македонаца.
Са Македонцима делимо велики део заједничке историје, исту веру, исто јужнословенско порекло, сродан језик...
Али ето...политика је чудо.
Србима су тренутно и Кинези ближи од Македонаца...јер ето Кина не признаје Косово.:icon_lol:
--- надополнето: Jul 15, 2011 6:51 PM ---
поточно градиште побарав од него да се сликам и ми рече ставрно не могу друга прилика
:icon_lol:
Па наравно да не може да се слика.
Ако је то био стварно он...онда је био илегално.
Мислим да Кими не сме да напушта Србију док му је суђење у току.
--- надополнето: Jul 15, 2011 7:08 PM ---
^ Кога веќе почна да раскажуваш,раскажи до крај,може и на ПП,баше ме интересира целата приказна околу тоа дали Алкатраз или Јанг Бојс заедно со Саут Фемили сакаат појак Југ или пак се работи за нешто трето.
.
Има ту свега помало...
Наравно да Саут Фемили и Јангери мисле да ће они боље водити Југ од Алкатраза.
Они кажу да желе појак Југ.
Али, превласт на трибини значи још много тога.
Гробари и Делије су постали важан политички фактор у Србији, јер Партизан и Звезда имају милионске армије навијача.
Вође са Југа и Севера могу у сваком тренутку, у кратком временском року да изведу на улице велики број људи.
Те групе и подгрупе буквално делују као криминалне банде. Што си моћнији и јачи, што имаш већу власт...то имаш више посла и више новца. Важан фактор си код власти, важан фактор си код опозиције, важан си код полиције, важан си код криминалаца...Можеш диловати дрогу у већем делу Београда, можеш рекетирати власнике дискотека , кафића и сплавова...јер ако на пример неки власник сплава неће да ти плати рекет и запосли Гробаре као обезбеђење, онда се скупи нека група Гробара и демолира му сплав. Знаш већ како то иде...
--- надополнето: Jul 15, 2011 7:12 PM ---
Туку и Киџа и Кими може бурек да му јадат на Жаре Еротика,да си знаете :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom