М
Мартин`
Гостин
Уствари у право си кај може да солиме памет на некои што го немаат (за воџите мислам на Гробари мислам ..) : )Дај бе, солите памет на '' Гробари '', мислам, сериозно ...![]()
Уствари у право си кај може да солиме памет на некои што го немаат (за воџите мислам на Гробари мислам ..) : )Дај бе, солите памет на '' Гробари '', мислам, сериозно ...![]()
Лошо го владееш српскиот јазик сине,дај пишувај на македонски,не се бламирај повеќе и повеќе како Балистиве те молам,ми се сере од такви како вас,во потпис имаш Macedonia for the Macedonians,навиваш за Партизан,Гробар си,а тие Гробари се збратимени со грчки Паок кој патем не ја признаваат Македонија како држава и Македонците како нација.Патак...хаха
Па тај....Кими и Кића....
Само што овај друг ќе излезе за едно 30 години...
Ohrid ?дента кога се играше утакмицата партизан-шкендија кими го видов лично во македонија
Братучедми во Охрид ми кажа дека ги видел ланска години овие шо бегаа од таму.дента кога се играше утакмицата партизан-шкендија кими го видов лично во македонија
Тоо почна 2005...Циганите-паок дојдоа и ставиа транспарент за Македонија..Серат за името серат,ако не јавно,по форуми,сепак серат за името и не нарекуваат секако,само не со Македонци,како што треба да не нарекуваат.
За Македонија си се филмаат дека е Јужна Србија и дека е дел од Грција,ни сами не знаат што трипаат
Дали така сакаат или им лижат гз на Паокара не знам,не ми е битно тоа,битно е дека мрчат.
Ова најизразено е после нашето признавање на Косово.
Дека се едни од најдобрите не негирам, иако тоа е најмалку важно зошто не е се до воџите дали ќе биде добра или лоша навивачката група, воглавном не заслужуваат Гробари да ги водат луѓе кои се поврзани со криминални активности и навивачката група им е параван за еден вид заштита и опструкција на апсења, кривични пријави итн. Знам дека може и дел од тие нелегални пари завршуваат и во навивачката група за унапредување на навивачката група сепак има многу подобри луѓе кои навистина ќе ја водат како што треба и пред се со срце!Затоа се една од најдобрите навивачки групи во Европа, дека немаат памет.![]()
поточно градиште побарав од него да се сликам и ми рече ставрно не могу друга приликаOhrid ?
Тоо почна 2005...Циганите-паок дојдоа и ставиа транспарент за Македонија..
Од тогаш се напалени гробарите..
Циганите-звезда+делије не се палат по Македонија да е грчка...не толку колку гробарите..
Иронија.......Другар ми од Панчево - СтојановСКИ...чист Македонец...дедому од Паланка ја мислам..
Ене го со Паок шал и со грчки песми во уста..
поточно градиште побарав од него да се сликам и ми рече ставрно не могу друга прилика
Има ту свега помало...^ Кога веќе почна да раскажуваш,раскажи до крај,може и на ПП,баше ме интересира целата приказна околу тоа дали Алкатраз или Јанг Бојс заедно со Саут Фемили сакаат појак Југ или пак се работи за нешто трето.
.
Туку и Киџа и Кими може бурек да му јадат на Жаре Еротика,да си знаете![]()