Проблематични навивачи на Трибините(криминалци)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се сметам него сум.....А кога ќе се врати Кени ќе биде убаво...
Па ќе видиме кој ќе води и што...
--- надополнето: Jul 14, 2011 11:40 PM ---

Џони је супер лик....Верувајте ми...
Хе-хе,сериозно,кажи ми дека се шегуваш ?
Како тоа си Гробар,а во потпис имаш нешто што Гробари не го признаваат ? :/
Немојте само да ме нападнате сите и да почнете со демагогии од типот што ми е гајле што мислат Гробари,јас сум Македонец бла бла...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.219
Немојте само да ме нападнате сите и да почнете со демагогии од типот што ми е гајле што мислат Гробари,јас сум Македонец бла бла...
ma za Partizan sve, ti znaes koj toa, pa toa e partizan, ejjjj ako treba ke se otkaze i od imeto i od prezimeto , kakva majka kakov tatko,zaebi sve toa, ama sve toa za partizan, toa ne e sala ......

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Се правите нешто што не сте, ај тоа што не не признаваат. Ама како тоа си Гробар? 5 пати ако имаш отидено на утакмица тоа не те прави Гробар. Колку што си ти Гробар толку сум и јас Шверцер....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не му го знае ни името (надимакот), а Гробар бил :pos:
То ти је кад се сељо промангупи :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ma za Partizan sve, ti znaes koj toa, pa toa e partizan, ejjjj ako treba ke se otkaze i od imeto i od prezimeto , kakva majka kakov tatko,zaebi sve toa, ama sve toa za partizan, toa ne e sala ......
Од таквите како него и нему сличните ни пати државава...
--- надополнето: Jul 15, 2011 12:49 AM ---
Кими е да но сеуште се мкни по судови заради песната и навредите за новинарката на б92..

Ти доста,не се вика КИМИ,туку се вика КЕНИ,ништо не разбираш,не си Гробар !

:pos::pos::pos::pos:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Кими е да но сеуште се мкни по судови заради песната и навредите за новинарката на б92..

ne e bas za toa...
Toj kolku ima krivicni prijavi ti nemas tolku godini :eek:
inaku od prvata ekipa od Alkatraz ostana samo Xhoni drugite site se u zatvor...

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Јас навивам за ПАРТИЗАН...а не за гробари.......+ Колку Македонци играле за Партизан..
--- надополнето: Jul 15, 2011 2:29 AM ---
Од таквите како него и нему сличните ни пати државава...
--- надополнето: Jul 15, 2011 12:49 AM ---

Ти доста,не се вика КИМИ,туку се вика КЕНИ,ништо не разбираш,не си Гробар !

:pos::pos::pos::pos:
Кими јбт...се вика...а не Кени...сега ти згреши....

Обртно требаше да напишеш..

Член од
24 март 2010
Мислења
15.302
Поени од реакции
26.197
Член од
6 јули 2011
Мислења
57
Поени од реакции
107
Не се сметам него сум.....А кога ќе се врати Кени ќе биде убаво...
Па ќе видиме кој ќе води и што...
Kими...мислиш на Кимија?

Kими је скроз ОК лик...један од ретких вођа са Југа који није криминалац. Дечко је изборио своје место на Југу искључиво храброшћу и снагом.
Ухапшен је због претњи новинарки Бранкици Станковић на утакмици

Осуђен је на првостепеном суду на годину дана затвора.Пресуда је поништена, па се суди поново.
Кими је пуштен да се брани са слободе. Због тога ретко иде на утакмице.

Akо дозволите...написаћу вам укратко шта се дешава на Југу.
Ово су пре пар година биле вође Алкатраза, најјаче подгрупе Гробара која је водила главну реч на трибини.

Милош Радисављевић...звани Кими. О њему сам већ писао. Ухапшен је, суди му се...брани се са слободе.

Љубомир Марковић...звани Кића. Осуђен на 30 година затвора због убиства Бриса Татона.

Ђорђе Прелић...насилничко понашање, диловање дроге и ношење оружја. Осуђен на 35 година затвора због убиства Бриса Татона...Налази се у бекству.

Александар Вавић...звани Аца Индијанац...поднете пријаве за 12 кривичних дела. Ниједна пресуда...Почетком године рањен у ватреном обрачуну у Београду. Не долази на утакмице од тада.

Владимир Маљковић...звани Влада Будала. Након убиства Бриса Татона, био пола сата у полицији па пуштен.За њега причају да је полицијски агент. Зато Алкатраз зову Значкатраз...

Остао је још само Никола Дедовић...звани Џони Клемпави. Њега више виђају у свечаној ложи, него на трибини. Тамо га често виђају са људима из БИА (српска обавештајна служба...некада ДБ).Он и Влада Будала су фудбалски менаџери без дипломе :) Поседују силна аута и станове.

Алкатраз је још увек јак, ту су млађе снаге, чека се повратак Кимија на трибину, а Алкатраз подржавају и секције Јужног Фронта широм Србије...
Али У међувремену је много ојачала млада група "South Family", коју предводи Ален Костић, звани Куби (мада га нико тако не зове :)) :

Он је око себе окупио екипу блесавих клинаца, из београдских боксерских, кик-боксерских и џудо клубова. Наводно раде за најмоћнијег београдског криминалца Дејана Стојановића званог Кека, који се крије негде у Јужној Америци. За њега продају дрогу, а он им је наредио да отерају голмана Владимира Стојковића.
Наводно, Алкатраз то не дозвољава...

Уз Саут Фемили је и група Јанг Бојс, такође млада и јака група...и још неке мање групе.

Ово против Шкендије је била обична чарка. Много горе је било на кошаркашкој утакмици против Хемофарма...испред хале Пионир.
Али прави рат се води на улици...
Свашта ту има још да се каже...али не бих вас даље замарао.

Надам се да сам вам мало појаснио ствари...чисто да не буде забуне.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
^ Кога веќе почна да раскажуваш,раскажи до крај,може и на ПП,баше ме интересира целата приказна околу тоа дали Алкатраз или Јанг Бојс заедно со Саут Фемили сакаат појак Југ или пак се работи за нешто трето.
--- надополнето: Jul 15, 2011 12:21 PM ---
Јас навивам за ПАРТИЗАН...а не за гробари.......+ Колку Македонци играле за Партизан..
--- надополнето: Jul 15, 2011 2:29 AM ---

Кими јбт...се вика...а не Кени...сега ти згреши....

Обртно требаше да напишеш..
Ало Кими се вика јеботе патак,нели примети по ова-:pos: дека пишав иронично.
Ти го утна името,не јас,јас само се пошалив на твоја сметка.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
^ Кога веќе почна да раскажуваш,раскажи до крај,може и на ПП,баше ме интересира целата приказна околу тоа дали Алкатраз или Јанг Бојс заедно со Саут Фемили сакаат појак Југ или пак се работи за нешто трето.
--- надополнето: Jul 15, 2011 12:21 PM ---

Ало Кими се вика јеботе патак,нели примети по ова-:pos: дека пишав иронично.
Ти го утна името,не јас,јас само се пошалив на твоја сметка.
Патак...хаха
Па тај....Кими и Кића....
Само што овај друг ќе излезе за едно 30 години...

М

Мартин`

Гостин
Баш овој Никола Дедович глумеше најголем мафијаш на видеото од некоја документарна страна емисија за навивачките групи, во стил демек јебеш фудбал не било тоа поентата.. и сега ви е воџа таков човек ? страшно, инаку го гледав Кими во емисија и изгледа нај паметен од сите.

И кога веќе почна раскажи до крај :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.854
Дај бе, солите памет на '' Гробари '', мислам, сериозно ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom