- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Кени ? не беше Кими ??? (можда грешам јбг)
Хе-хе,сериозно,кажи ми дека се шегуваш ?Не се сметам него сум.....А кога ќе се врати Кени ќе биде убаво...
Па ќе видиме кој ќе води и што...
--- надополнето: Jul 14, 2011 11:40 PM ---
Џони је супер лик....Верувајте ми...
ma za Partizan sve, ti znaes koj toa, pa toa e partizan, ejjjj ako treba ke se otkaze i od imeto i od prezimeto , kakva majka kakov tatko,zaebi sve toa, ama sve toa za partizan, toa ne e sala ......Хе-хе,сериозно,кажи ми дека се шегуваш ?
Како тоа си Гробар,а во потпис имаш нешто што Гробари не го признаваат ? :/
Немојте само да ме нападнате сите и да почнете со демагогии од типот што ми е гајле што мислат Гробари,јас сум Македонец бла бла...
Кими е да но сеуште се мкни по судови заради песната и навредите за новинарката на б92..Кени ? не беше Кими ??? (можда грешам јбг)
Од таквите како него и нему сличните ни пати државава...ma za Partizan sve, ti znaes koj toa, pa toa e partizan, ejjjj ako treba ke se otkaze i od imeto i od prezimeto , kakva majka kakov tatko,zaebi sve toa, ama sve toa za partizan, toa ne e sala ......
Ти доста,не се вика КИМИ,туку се вика КЕНИ,ништо не разбираш,не си Гробар !Кими е да но сеуште се мкни по судови заради песната и навредите за новинарката на б92..
ne e bas za toa...Кими е да но сеуште се мкни по судови заради песната и навредите за новинарката на б92..
Јас навивам за ПАРТИЗАН...а не за гробари.......+ Колку Македонци играле за Партизан..Хе-хе,сериозно,кажи ми дека се шегуваш ?
Како тоа си Гробар,а во потпис имаш нешто што Гробари не го признаваат ? :/
Немојте само да ме нападнате сите и да почнете со демагогии од типот што ми е гајле што мислат Гробари,јас сум Македонец бла бла...
Кими јбт...се вика...а не Кени...сега ти згреши....Од таквите како него и нему сличните ни пати државава...
--- надополнето: Jul 15, 2011 12:49 AM ---
Ти доста,не се вика КИМИ,туку се вика КЕНИ,ништо не разбираш,не си Гробар !
Не се сметам него сум.....А кога ќе се врати Кени ќе биде убаво...
Реши се сега, Кими или Кени?Кими јбт...се вика...а не Кени...сега ти згреши....
Обртно требаше да напишеш..
Kими...мислиш на Кимија?Не се сметам него сум.....А кога ќе се врати Кени ќе биде убаво...
Ало Кими се вика јеботе патак,нели примети по ова- дека пишав иронично.Јас навивам за ПАРТИЗАН...а не за гробари.......+ Колку Македонци играле за Партизан..
--- надополнето: Jul 15, 2011 2:29 AM ---
Кими јбт...се вика...а не Кени...сега ти згреши....
Обртно требаше да напишеш..
Патак...хаха^ Кога веќе почна да раскажуваш,раскажи до крај,може и на ПП,баше ме интересира целата приказна околу тоа дали Алкатраз или Јанг Бојс заедно со Саут Фемили сакаат појак Југ или пак се работи за нешто трето.
--- надополнето: Jul 15, 2011 12:21 PM ---
Ало Кими се вика јеботе патак,нели примети по ова- дека пишав иронично.
Ти го утна името,не јас,јас само се пошалив на твоја сметка.