Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Вакво нешто очекувам да биде кога ќе се донесе законот за контрола и цензурирање на интернет страници, ако се донесе, а не ме чуди пошто спомна такво нешто Латас. Е тогаш ќе биде жустро...
Ха.Ќе излезат 300-400 души.Ќе маваат знаменца 2 часа и ќе си заминат дома.

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
бла,бла бла....зар и овој случај ќе го свртат дека е од некоја си политичка партија...СРАМОТА ,СРАМОТА...асално не слушнав што се десило,на ниедна телевизија нема ништо.Тупат со Љубе кој не е кузнае која фаца а од детево ни трага ни глас!!!

T

Tetro

Гостин
да,видов зборот ми беше од овие актуелниве медиуми...а1,сител,канал 5...али како и да е...срамота е што едно вакво убиство се премолчува
Сеуште медиумите се зафатени со резбање политички реклами, а и половина од активното членство на форумов гледа да заземе страна во приказната. Жално.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
на нет многу се рашири информацијава (особено на твитер ) , а уште на ниедна тв нема инфо ..
Кажаа во вестите на А један и имашео интервју со заштитениот сведок

Г

Грејвдигер

Гостин
Се е тоа политика,осмислено е.
И А1 им годи-ја оцрнуваат власта.Масовни протести против Љубе и алфите,а на крај народот страда.Напишаа погоре,ке се повлечиме и ништо нема да биде.Не сме единствени.Понекогаш посакувам да сум Албанка.Во ова прашање барем,кога се работи за државата без оглед на се тие се држат заедно,обединети се.Ја добија битката со енциклопедијата,со законот за трето дете.Ке добијат и уште ако продолжат со оваа обединетост.А ние сме разединети...и се што ке добиеме е еден дебел сочен к*р.
Мала си, ќе сфатиш и ти некој ден... не е работата од дома да ги слушаш и да гледаш за партијата. Гледај реално на работите. Информацијата прво излезе на 5 други сајтови и дури во 7 часот А1 ја објави веста, ништо ново само цитати од сајтот на НетПрес, па тек на крајот на вестите имаше изјава од очевидецот. Мислите ли дека има толку никаков народ и без грижа на совет со ваков случај да си игра.

Многу наивни фаци има, свестете се малку...

Ха.Ќе излезат 300-400 души.Ќе маваат знаменца 2 часа и ќе си заминат дома.
Верувај дека нема да биде така. Ја цел ден ќе сум на протест и сигурен сум дека ќе има уште фаци што ќе се со мене.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
бла,бла бла....зар и овој случај ќе го свртат дека е од некоја си политичка партија...СРАМОТА ,СРАМОТА...асално не слушнав што се десило,на ниедна телевизија нема ништо.Тупат со Љубе кој не е кузнае која фаца а од детево ни трага ни глас!!!
Сега може ќе искочи и дека 100.000 евра во колата на Љубе биле претходно обележани.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мала си, ќе сфатиш и ти некој ден... не е работата од дома да ги слушаш и да гледаш за партијата. Гледај реално на работите. Информацијата прво излезе на 5 други сајтови и дури во 7 часот А1 ја објави веста, ништо ново само цитати од сајтот на НетПрес, па тек на крајот на вестите имаше изјава од очевидецот. Мислите ли дека има толку никаков народ и без грижа на совет со ваков случај да си игра.

Верувај дека нема да биде така. Ја цел ден ќе сум на протест и сигурен сум дека ќе има уште фаци што ќе се со мене.
Пишав поназад нешто слично.Како и да е-искрено се надевам дека со овој протест ке се реши нешто и на „горните“ ќе им дојде умот.Зошто вака не оди.

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Сега може ќе искочи и дека 100.000 евра во колата на Љубе биле претходно обележани.

Без причина никој не се апси......не сум за никого определена и не се замарам за тоа ама за детево стварно жално,ниедна телевизија да не е информирана дури и чудно

Z

Zona Pelucida

Гостин
Од трава се умира, ако те фатат АЛФИ!

Ае не ви личи ова на обид за јасмин револуција (Тунис)?!

На крај краева, кој кур бегал од алфи. Да бил чист, немало од што да се плаши. Знаат да бидат гомнојадци, али од друга страна драстично ја намалија стапката на уличниот криминал откако беа формирани како единица.
Колку паметна изјава, ти се чудам на паметот, браво, заслужуваш аплауз.

Засрами се, невин живот згасна....

Член од
5 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
6
ACAB sum i imam mnoguu golema dusaa kako mozee nekoja ISKOMPLEKSIRANA SVINJA GADNA da pretepa momce do smrt..ova samo kaj nas go ima i zalno e sto SITE SE PARTISKI GOVEDAA !!!!! I ne e kako vo ATINA...ova ke pomine taka toa vi garantiram !!!! ke s prikrie sve i pak alfite KE MLATAT BRUTALNO......ponekogas se prasuvam zasto gospod me kaznil da ziveam vo drzavava ama ETE TAKA BILO PISANO !!!!! I SDSM I VMRO NEKA SE EB AT U GZ !!!!

Z

Zona Pelucida

Гостин
Значи нашава земја стана се, само сигурна и безбедна НЕ. Лани летото, со србинот, пред неколку години исто така имаше далавери со алфите, сега пак.....Сигурно се знае, кој го направил тоа, очигледно на некој не му иде во прилог да го спопика во затвор, што се однесува до мене, на сред плоштад би го обесила, со сите марифети. Незнам само која е функцијата што ја имаат алфите.....Поголеми криминалци од нив нема, дебили одвратни, на нивни фамилии да им се светат!

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Каде беа тие Алфите на Грујо, кога ракетарите на ДУИ пред неколку месеци си ја рушија црквата на кале??? И тоа пред камери!!! Каде беа тогаш??? А иначе лесно е вака да ги тапаат младите до смрт, и да направат спектакуларни апсења со Љубе Бошкоски и со Велија Рамковски...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom