Ако ни слетаат клингонци или вулканци истово може и нас да не снајдеЧитам насловот на темата...
..помислив слетале... клингонците...
Само нека не те јаде у февруар, дека нели тој, грд месец, грозен...Да ме изеде лав, нема да ми е жал,
Да, не за друго, нема да му бидам толку вкусна, таква целата депресивна...Само нека не те јаде у февруар, дека нели тој, грд месец, грозен...
Не се секирај, онаму каде што живеат лавовоите сончево е секој денДа, не за друго, нема да му бидам толку вкусна, таква целата депресивна...
Нема врска сончево/облачно, не го сакам месецот во било која форма без разлика дали паѓало дожд или пукало сонце...Не се секирај, онаму каде што живеат лавовоите сончево е секој ден
Ех, штета. Баш лавовите тој месец го обожаваат , влегуваат во друг ритам. Може нема ни да те изеде, ако ...Нема врска сончево/облачно, не го сакам месецот во било која форма без разлика дали паѓало дожд или пукало сонце...
Е де, што и фали?Ок, темава стана премногу "настранична" за мене....
Хардкор.Ок, темава стана премногу "настранична" за мене....
Потреба од модернизирање, маде голо.Научи ги прво шо навики имаат, кој се шо се, научи јазик, па прашај ги што им треба.The half of the tribe's member died within 1 month in flu, and other disases, and the other half of the tribe burned down the forrest with the newly acquired matches, and cut the remaining trees... They give them quick rice (which is Made in China), lot of plastic (which is totally unnatural), and a knife. Why do we have to discover everything? Why can't we let people live their original life?