Прилеп и Мариово

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A bre ovdeka ne se znae ni koj jade ,ni koj pie, ni koj plaka! Samo znam deka se' beshe na gage vecherva! Bashka toa i mnogu guzvi bre! Eden kup luge da nemoze chovek normalno da se dvizi, od ludo po ludo: Koj pijan povraka po ulici, od karshi nekoj krshi 'plastichni chashi' i se fali deka ispil 3 piva na ex, do nego nekoja mlada majka zemala kolichkata i deteto malo go sheta na polnok pokraj siot toj miris na skara i pivo, nekoja zabegana kelnerka trcha so kriglite pa edna sluchajno i paga vrz drugar mi, vo pozadina na bina pee Marjan Stojanoski, jas se raspravam so lugeto od obozbeduvanje (ne me pushtaa da si napravam muabet so pejachkata Elena)...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Вечерва беше она очекуваното! Браво! Многу повеќе луѓе од вчера, поубава атмосфера! Кога му седнавме едно 20 души на штандот на Скопско, па и скара и музика па и пиво, мх, мх, мх ...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Ај можда вечерва или утре ќе биди подобро!
Па нормално дека ќе биде, Saturday Night, Tonchie comes in city!!!
Их, од толку „сигурно“ одење на крај за малку ќе останев дома, ама за среќа давав пари порано по луѓе, па сеа тие возвраќаат со иста мера. И плус плата земаф, хахаха.

Се гледаме, ако се најдеме, во сабота.

п.с. Зошто иам чувство дека ќе се накурчам од она што ќе го видам на плоштад и ќе си заминам во Апореа.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
ова bavariava многу добро пиво

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Минатиот викенд бев Прилеп,па уште впечатоци немам изнесено на темава:smir: Бев во Кавали,закон музика,прекрасно место,многу ме бендиса иако прилепчани не мрдаат(како и сегде, нали).После тоа бевме во Вип имаше некој дј,типот врска немаше,гужва прилично,јас се успав на сепарето,ептен ми беше напорна музиката:smir:
Порано многу често идев,сега одамна немав поминато,се разочарав малце,порано имаше многу убави луѓе,сега никој не видов:(
И едно прашање за прилепчанки ако може:smir: :Како може толку шминка да употребувате,(преку ден на кафе на 50 степени,немаше некоја без пудра и 3 кила шминка на очи),колку потрошувачка на шминка има во Прилеп и има ли некоја што не се шминка?

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Hahaha Leandra .... Pa Isuncani se Premnogu sto Bile Na Zeleno More (Na Tutun) mora malce da pokrijat toa Crvenilata rumenilata :) MIslam Seto e Lost In Space :)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
ехххххххххххххххх.........
што златни времиња имаше во Прилеп но се почна да се запустува...
ко беја Мајмуните мајака македонска навивачка група и најбројна тоа беше нешто...
и сега можи да се врати пак но..треба големи инвестиции..
шалови капи...
знамина тапани...флаери..обновени простории...маици и тренерки..
али че се врати 3дупло но на кој да му текни....

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
еве малце и слики да видете колку бевме ...оти и јас сум и бев...
овие времина да се вратат мн добро че биде...
и ти сред Скопје да одиш и да му биде страв пат да ти прават тоа е нешто...

Attachments

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
овде од работа некако слаб ми е нетов дома че ставам поубави и повејќе и се разбира и од пиво фестов нешто да вида лјучево...

Attachments

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Lele!!! Pobeda-Parma aaaa! Edno od najubavite navivachki dozivuvanja!
Tehsko nekoj nekogash da povtori takva rabota da ti kazam, za neshto takvo sum spremen da odam vo sekoe vreme bez iskluchoci, aaa spienje na reshetki vo kupeto, vozot 5 saati od prilep, dzungli po pat, 24 vagoni ako ne se lazam po 10 dushi vo sekoe kupe i polni hodnici! E od prilika tolku mnogu luge imashe! Mislam deka zeleznichkata ke se raspadneshe od narod i galama. Losha rabota e shto nema veke ni fudbal ni navivachi sega!:kesa:

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
па че нема ко работи МИТЕ ...тој сега е се и сешто...
но мислам дека малце од малце се подобрува...
али да се најдат истите спонзори на МАЈМУНИ кај це биде тоа што беше пак...
ко во Скопје ееее
тоа бесше боженствено...
има некој планови пак да се варати МАЈМУНИ...
и мислам че биде..
онаа старата МАЈМУНИ...
дај БОЖЕ и поголема...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ke ima popust za old-members? hehe! Ja chuvam jas chlenskata ushte i site propratni raboti, nekade sobiraat prashina sega, da ti kazam odamna ne sum go pregledal nivnoto stanje. Se odkazav od navivanje nekade pred 5 godini radi mestenje utakmici inaku do togash ama bash nitu edna nemav propushteno mislam onie shto se igraa vo makedonija, ne odev za island ili takvi raboti.. LoL! Ako ima incijativa za obnova i jas sum ZA(so dusha i telo i majmunska 'opashka') hehe:vozbud:

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Ako ima eden najneposeten grad vo Makedonija (zboram za mene) togas toa e Prilep. Dali nekoj kojshto bil vo Prilep mozhe da ni gi prenese prvite vpecatoci? Kako e tamu? Po shto e karakteristichen toj grad osven po Mogilata i "Markojte kuli"? A najubavo bi bilo koga bi imalo nekoj prilepchanec za da ni objasni na shiroko i na dolgo neshto pojke za Prilepckoto korzo...

Ajt ! :wink: :lol:
хмм..
морам да се вратам јас назат..
е па ако не знаеше еве че ти кажам...
имаме најспа и една од нај нај гфонтани во балканот имаше и во Дневник...
па после Александар Македонски...
ќе ти пратам и слики да се увериш..
не е само тоа братче
повели дојди...
еве за пиво фесто да дојдеше...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
E ajde dosta e pienje za vikendov.... Dovolno za edno dva dena naredni!!!:) Pa i ova pivovo se pogodi godinava! Ufff!

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Ајде едно месец дена че ни треба да се трезниме..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom