Приказна без крај... (додај логичен збор!)

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса со

B

black angel

Гостин
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со nogata

Kajgana Shop

На врв Bottom