Приказна без крај... (додај логичен збор!)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко!

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко!Тогаш

Kajgana Shop

На врв Bottom