Приказна без крај... (додај логичен збор!)

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди

B

black angel

Гостин
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди u

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди u пм

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди u пм, па

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди u пм, па после

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди u пм, па после лево

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Eден полјак одеше по улицата и тогаш го сретна Мајк Тајсон и му рече: Абе пеер дај ми ракавици за требење ориз или дај ми да јадам ајвар и сирење зошто ќе дојде брат ти и ќе те натепа или оди мафни се некаде бидејки веќе ми се згади да те слушам мајмун еден перверзен, лудак, коњ, стоко! Тогаш брат му дошол и видел како Мајк Тајсон боксува и пее песна од Цеца - Громе Мој и го запрашал со што се храни? А овој му треснал два бокса и со ногата го закачил касетофонот па рекол со умилкувачки тон да си оди u пм, па после лево до

Kajgana Shop

На врв Bottom