Како може да се намести да не оди до 4.0.1 пачот во ланчерот?Пушти WoW Launcher сам ќе си ги симни пачовите. Само не оди до 4.0.1
Средено. Фала.па ќе видиш ко ќе се досимни 3.3.5а тогаш иклучи го ланчерот и пушти ја играта преку wow.exe
На молтен сите реалми се Blizzlike само со различен рате.сакам да играм на молтен. има ли blizzlike реалм?
Ти на Молтен играш?На молтен сите реалми се Blizzlike само со различен рате.
Frostwolf - 3x rate
Neltharion - 12x rate
Deathwing - 12x rate
Sargeras - 20x rate
--- надополнето ---
Моментално само Retail поддржува 4.0.3 пач. Приватните сервери нема да добијат ката уште некој месец.
не се надај на ката уште неколку месеци (ако не и пола година) пошо со ката, близард сите скрипти ги израндомизира, шо значи дека целиот процес на хакирање на скриптите треба од ново да почнеЗнае ли некој приватен сервер кој го поддржува пачот 4.0.3 ? Денеска ја апдејтував во Катаклизам...
не се разбирам баш ова x3 rate..... ми треба некој што е најблиску до оргиналот вов... да не иде брзо левел итн...На молтен сите реалми се Blizzlike само со различен рате.
Frostwolf - 3x rate
Neltharion - 12x rate
Deathwing - 12x rate
Sargeras - 20x rate
--- надополнето ---
Моментално само Retail поддржува 4.0.3 пач. Приватните сервери нема да добијат ката уште некој месец.
x3 = пута три експириенсне се разбирам баш ова x3 rate..... ми треба некој што е најблиску до оргиналот вов... да не иде брзо левел итн...