Приватни WoW сервери

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
па ќе видиш ко ќе се досимни 3.3.5а тогаш иклучи го ланчерот и пушти ја играта преку wow.exe

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
па ќе видиш ко ќе се досимни 3.3.5а тогаш иклучи го ланчерот и пушти ја играта преку wow.exe
Средено. Фала.

--- надополнето ---

Инаку јас на Молтен играм... солиден сервер!

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.566
Поени од реакции
4.540
Играм на MMOPro...Сервер со повеќе реалмови еден близлајк другиот фансервер, и другиот фансервер само PvP без чудовишта такви работи :) Доста интересен сервер е

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.566
Поени од реакции
4.540
Знае ли некој приватен сервер кој го поддржува пачот 4.0.3 ? Денеска ја апдејтував во Катаклизам...

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
сакам да играм на молтен. има ли blizzlike реалм?
На молтен сите реалми се Blizzlike само со различен рате.
Frostwolf - 3x rate
Neltharion - 12x rate
Deathwing - 12x rate
Sargeras - 20x rate

--- надополнето ---

Моментално само Retail поддржува 4.0.3 пач. Приватните сервери нема да добијат ката уште некој месец.

С

сашенко

Гостин
Frostwolf - 3x rate
Neltharion - 12x rate
Deathwing - 12x rate
Sargeras - 20x rate

--- надополнето ---

Моментално само Retail поддржува 4.0.3 пач. Приватните сервери нема да добијат ката уште некој месец.
Ти на Молтен играш?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Знае ли некој приватен сервер кој го поддржува пачот 4.0.3 ? Денеска ја апдејтував во Катаклизам...
не се надај на ката уште неколку месеци (ако не и пола година) пошо со ката, близард сите скрипти ги израндомизира, шо значи дека целиот процес на хакирање на скриптите треба од ново да почне

Член од
6 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
3
Frostwolf - 3x rate
Neltharion - 12x rate
Deathwing - 12x rate
Sargeras - 20x rate

--- надополнето ---

не се разбирам баш ова x3 rate..... ми треба некој што е најблиску до оргиналот вов... да не иде брзо левел итн...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
не се разбирам баш ова x3 rate..... ми треба некој што е најблиску до оргиналот вов... да не иде брзо левел итн...
x3 = пута три експириенс
шо значи три пати побрзо се фаќа левел
ама пак не е брзо, така да уживај си - таман е
никој нејке x1 приватен сервер, се окозил левелирајки и умре серверот и ќе се убие

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Во право е статус кво со ова за Ката, ке почеката пола година, ако не и повеќе додека да излезе на приватни сервери...мада не е нешто посебно играв уште дента кога излезе експанзијата на ретаил,фатив 80-82ка за 6 сата, и ми здосади, имам за учење ..ако играм вов играм озбилно хардкор :)

Legion6

Аниматор!
Член од
11 септември 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
има еден исти како ритејл је,али за жал популацијата е ниска(100-400).ни треба повеке луѓе,све скриптирано,фејзед босез,СВЕ РАБОТИ! само треба луѓе.. еве го http://ravencrest.eu/
секоја среда се прави мејнтенанце...и то је то..ДОАЃАЈТЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom