Пречекот на кошаркарите - впечатоци

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
kako e mozno ova ponedelnik i e raboten den da se sobirat 100.000 luge??!!i premierot i pretsedatelot go krshil zakonot a komu profesorite, ucenicite, doktorite i drugite luge se znae deka e prekrasno sho stigna dotolku iako ne donesoa medal, se znae i cuvstvoto na maliot da se zapoznava megu golemite, no sepak zakonot ne treba da se krsi. blagodaram!
Arta :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Трол фејсот е поубав од Кириленко

Црнац е цар, гајле му е за све. Не е дојден да се фолира на микрофон, нити за Македонија, нити да се дружи со водителот кој прави смешки и заебанции. Он игра кошарка и то е то. Како платен убиец, убива за оној кој највише ке го плати.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
:cuc: :cuc: :cuc:

Секоја им чест нив, секоја ни чест и нам... Вакво нешто немало досега во Македонија. Сте кажале се што требало да кажете. Ја само да додадам нешто...

Бев таму кај што застанаа со автобусот, пред да слезат, и нормално најјакиот момент беше кога Бо се појави на нашата страна. Но, епик момент беше кога Игорче излезе. :pos: Колку беше човекот „ватрен“ еј, црвен ко пиперка, се дереше Излези момче. Ѕвер !!!

Јак момент беше кога овој од Тротоар рече: Никако не смееме да го поздравиме Докузовски. :pos:

Исто и изјавата на Чековски кога мумлаше, ништо не го разбрав. :) Илиевски :cuc: Сега го кажа тоа што сакав да го слушнам дека и натаму ќе одат на големи успеси.

Марин кажа малку „чудна“ работа, кога рече: Заради овие момци, за мене сега знаат сите од Европа. o_O Но тоа со златото :cuc:

Ме нанервира тоа што Калиопи ја утупи химната, требаше да ја пуштат инструменталната верзија.

И исто ме нервираше што имаше многу wannabe VIP фаци, кои гледаа да фатат подобар кадар да се сликаат, и заминуваа...

На крајот, атмосферата кулминираше кога Бо рече: Да живее Македонија!

Се на се, фантастичен дочек, реков нешто невидено досега кај нас. Го заслужија момците тоа, а и кај нив се виде дека се презадоволни од дочекот. Сега нормално ќе има и хејтери кои ќе плукаат и по ова, но нека им е... Јас се надевам дека ова е почеток, и дека ќе славиме уште многу вакви успеси, и уште многу пати нашите репрезентации ќе минат низ триумфалната порта.

Фала им за овие 20 дена, го направија тоа што цел живот го чекав. :cuc:
Оти чудно.Човекот сака да ги пофали своите играчи,не дека себеси сака да се пофали (барем јас така го сватив).

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Оти чудно.Човекот сака да ги пофали своите играчи,не дека себеси сака да се пофали (барем јас така го сватив).
Чудно склопени зборови беа тоа, смешно излезе. :ROFLMAO: Не дека му замерам за нешто, и ја би се здркал у таква ситуација... :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
kako e mozno ova ponedelnik i e raboten den da se sobirat 100.000 luge??!!i premierot i pretsedatelot go krshil zakonot a komu profesorite, ucenicite, doktorite i drugite luge se znae deka e prekrasno sho stigna dotolku iako ne donesoa medal, se znae i cuvstvoto na maliot da se zapoznava megu golemite, no sepak zakonot ne treba da se krsi. blagodaram!
Arta :)
Можно е ајде сега Тејк а хајк

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ми се напуни срце кога го видов прилогот на Канал 5 :D.

Бо ако е свесен што го снајде, гревче сакаше да се скрие а од тие што вчера по медиуми алапачеа дека дека кошаркарите играле за себе и за тоа биле платени можам да им кажам дека нема спортист на кого не му се полни срце кога сите тренинзи и пожртвувања на крај ќе му се исплатат и ќе добие заслужен респект за успехот и трудот.

БРАВО ДЕЧКИ!

Kajgana Shop

На врв Bottom