Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
А што мислиш јас што правам цел ден? :D Ги спуштам утакмиците, оние најбитните и клипови од Youtube како и слики е ќе ги режам на двд :)

Епа од утре изгледа и јас ќе почнам така.Сакам да имам нешто што ќе им го покажам на моите деца и внуци,здравје.

А што правел ?
Aлудирав на изјавите, кога го повика тој дечкото од Тротоар да каже нешто рашири раце у стил, кај ме најде мене од 12 души, не викам дека е глуп, едноставно го нема '' она потребното '' за давање на изјави, поготово не пред толкава маса народ, не е секој способен да измозга 3-4 реченици во една таква еуфорична состојба, мада да искочеше некој и да кажеше дека е геј, аплаузот под дифолт ќе дојдеше, тек сега ќе укапиравме што кажал.

Иначе си искочи, си кажа што има да каже али со сила, дека мораше да збори, го стави овој у небрана ситуација, не дека сакаше.

Антиќ повеќе од Грујо.
Што ми е мило што политичарине сите испоредени во низа никој не ги рецкаше ни 2%, а пробаа да извадат некој поен тука, ко божем они ја дадоа тројката против Литванија.
Јас останав без зборови од она што го видов, а ко што видов и Пеџа за глава се фати, не му се веруваше на човекот колку луѓе има. Дефинитивно многу позитивен човек, го гледам пее ли пее, се поздравува со сите. Алал вера за човекот.
Бо, срце мое, ко изгубен. Толку скромен човек немам видено. Мислам дека со дочеков им ги залечивме сите рани од поразот вчера. Беа дочекани како да го освоиле првенството и не заслужија ништо помалку од тоа.

Ајде сега нека се најде некој паметен па да направи еден документарец за оваа епопеја, да памтат генерации колку била убава земјава овие 20 дена. Да бидат овековечени овие момци. Македонија е најголемото изненадување во историјата на Европските првенства. Овие момци заслужија да бидат ставени на парче филм.

Бај д веј. Латас се искупи за сите Бандини тралалајки со ова првенство. А сега народе пауза од Сител до 15 Јануари, до моментот кога Цар Кире Лазаров и неговите пријатели ќе стапат на сцена. Ене кај ни е Србија има да ги бодриме момците постојано со сето срце.

Фала дечки!

Бо е прав професионалец, се гледа дека многу вложувал во себе, важна му е само играта и она што тој ќе го покаже на терен. А прославите, материјалните награди и пофалните зборови не му значат многу. Тоа е одлика на голем човек.

2b28444f3c0b.jpg

Што сакате да постигнете со рејџов? Еден Македонец не видов во FUUU расположение ама ајде, не сте живи ако не направите рејџ, после демотиваторите.

:cuc: :cuc: :cuc:

Секоја им чест нив, секоја ни чест и нам... Вакво нешто немало досега во Македонија. Сте кажале се што требало да кажете. Ја само да додадам нешто...

Бев таму кај што застанаа со автобусот, пред да слезат, и нормално најјакиот момент беше кога Бо се појави на нашата страна. Но, епик момент беше кога Игорче излезе. :pos: Колку беше човекот „ватрен“ еј, црвен ко пиперка, се дереше Излези момче. Ѕвер !!!

Јак момент беше кога овој од Тротоар рече: Никако не смееме да го поздравиме Докузовски. :pos:

Исто и изјавата на Чековски кога мумлаше, ништо не го разбрав. :) Илиевски :cuc: Сега го кажа тоа што сакав да го слушнам дека и натаму ќе одат на големи успеси.

Марин кажа малку „чудна“ работа, кога рече: Заради овие момци, за мене сега знаат сите од Европа. o_O Но тоа со златото :cuc:

Ме нанервира тоа што Калиопи ја утупи химната, требаше да ја пуштат инструменталната верзија.

И исто ме нервираше што имаше многу wannabe VIP фаци, кои гледаа да фатат подобар кадар да се сликаат, и заминуваа...

На крајот, атмосферата кулминираше кога Бо рече: Да живее Македонија!

Се на се, фантастичен дочек, реков нешто невидено досега кај нас. Го заслужија момците тоа, а и кај нив се виде дека се презадоволни од дочекот. Сега нормално ќе има и хејтери кои ќе плукаат и по ова, но нека им е... Јас се надевам дека ова е почеток, и дека ќе славиме уште многу вакви успеси, и уште многу пати нашите репрезентации ќе минат низ триумфалната порта.

Фала им за овие 20 дена, го направија тоа што цел живот го чекав. :cuc:

За 5 минути сите пуштајте Канал5. БОШКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Зборот вода ни беше апстрактна именка денес на аеродром.Па ни во аеродром не не пуштија.Чувството коа го глеаш цел тој народ беше незаменлив.Па и колоната од автобусите.Одлично беше денес!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom