Очигледно е дека си и ти од вемере, со оглед на тоа што веднаш се трудиш да навредиш некого, бидејќи очигледно тоа е некој правилник кој ви го делат во штаб и на вашите заседанија. Вака господине, ниту сум јас од Марс ниту од Бардовци (претпоставувам мислеше на ЈЗО Психијатриска Болница „Скопје“ од Скопје), а не на скопското селото Бардовци во чија близина е лоцирана споменатата болница. Значи, прво се оградувам од било која партија затоа што едноставно интелигенцијата не ми дозволува да бидам приврзаник нечив, а и како би бил, кога сите нормални, вредни и интелигентни луѓе си заминаа од Македонија. Како второ, колку и да не сакате да признаете, впрочем, како и би можеле да признаете такво нешто, ВМРО претставува творба или збирштина на луѓе во стилот на четниците и усташите, знаши тоа не е некој огранок или групација со која некој би требало да биде горд. Од создавањето, ВМРО работи против Македонецот и против Македонија, односно работи за свои себични цели. Се она што сами си го напишале вмровчињата во историјата, служи за подоцна самите да си го читаат и да си го перат мозокот колку се тие големи патриоти и колку ја сакаат Македонија. А ако не се сложувате со ништо од ова, ќе се читнеме за некоја година на истиов форум можеби, само најверојатно ќе биде хостиран на некој грчки или бугарски сервер или не дај боже албански, затоа што, ако вемере си ја следи агендата за уништување на државава, потпомогнато од ултимативната власт што сега ја поседува (баш онаква каква што во една комунистичка држава постои), МАКЕДОНИЈА нема да биде повеќе, односно во најдобар случај ќе се викаме Горно посрана македонска збирштина Скопје и најверојатно во таа држава уставен јазик ќе биде Албански или Бугарски или било кој друг само не македонски, а македонскиот ќе може да се употребува само дома во одредени региони. И сигурен сум дека тогаш, како многу пати до сега, дека вемере повторно ќе испратат некој дебил на телевизија кој ќе чита од некој портокалов лист дека СДСМ, или не знам која друга партија која ќе им смета во моментот, се криви за ситуацијата во која се наоѓа горенаведената држава, ама дека ете тие имаат план, како да излезат од ситуацијата бидејќи се нели тие патриотите. И пак ќе кажам, жално, жално Македонијо што си полна со волку многу продадени души...
Поздрав, и секое добро, хехе, дааа дааа :pos2: