- Член од
- 17 март 2005
- Мислења
- 1.203
- Поени од реакции
- 13
И јас се плашам да не биде обратно..мислам директно во Шутка да не (б)иде..по пријава на шамараната госпоѓа...Немој после обратно да биде.
Процесот е во тек....
И јас се плашам да не биде обратно..мислам директно во Шутка да не (б)иде..по пријава на шамараната госпоѓа...Немој после обратно да биде.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Леле еј колку си смешен,не пишувај оф топици.Пазете го постов на Зона:
Дали имаш повторно некоја визија :pos2::pos2::pos2:
Од брат Љубе приврзаниците се само тешки националисти(вмровци), кои независно дали Љубе јавно ќе му даде подршка на Фрчко, тие ќе гласаат за Иванов.ДУИ сигурно ќе го подржи ВМРО за да добие подршка од нив за локално ниво(Струга и Тетово)...Еве пример ќе коалицира со Бошковски за џабе им е кога народот ги дава гласовите а не Бошковски или Селмани.
Трет изборен циклус по ред го губат..и одтаму се гледа колку (ли) се паметни???Е да,многу знаат зашто гласаат за Ѓорѓе,ти викам сега ако ја покажат својата итрина СДСМ може да победат,да коалицираат со другите членови,паметни се,ќе им текне нешто.
Па првото нешто во политиката ми беше, зошто не не повлекуваат од боиштата на бивша Ју.Следиш политика од самите почетоци или само сега кога Гвујо дојде на власт,да следеше од одамна немаше да мислиш така за Фрчко.
Може, само теоретски, практично тешко изводливо, останува да видиме )Е да,многу знаат зашто гласаат за Ѓорѓе,ти викам сега ако ја покажат својата итрина СДСМ може да победат,да коалицираат со другите членови,паметни се,ќе им текне нешто.
Море може и 4:1, ако излезат на гласање сите приврзаници на ДУИ...Тачи, Ружин и Фрчко заедно ке си се гушкаат наспроти останатите 4 ца.Убедлива победа ке биде на Иванов однос 2.5-1
Немој не ме радуј,ајде продолжи уште,интересно ми е да читам глупости.Па првото нешто во политиката ми беше, зошто не не повлекуваат од боиштата на бивша Ју.
Па кога видов кои се комуњарите и дека служат на Милошевич почнав да одам контра нив.
За Фрчко знам од митингот на плоштад кога ги ангажираше снајперистите по зградите а Киро Глигоров ја стави воената полиција во Дом на АРМ со боева муниција.
Другар имав таму, командирот на единица им рекол, ни случајно да не пукате на народ, ќе бегате.
Тоа беше митингот на ВМРО-ДПМНЕ кога беа лажирани изборите.
Па ми текнува на Фрчковски кога му извршија атентат на претседателот а тој беше министер за внатрешни, одговорност, хммм, да го уназадија во министер за надворешни.
Па ми текнува на книгата на истиот тој Глигоров во која тој пишува за Фрчковски како му понудил 1 милион долари да промени име на држава за сите времиња.
Па недоличното однесување на улица.
Па поганиот јазик во весник со вулгарна содржина недостојна за професор.
Уште ?
So siot um si deka glasacive na Lube ke glasaat sa Frcko? Najmalku 60% od glasovite na Lube se od clenovi ili smpatizeri na VMRO taka da ne se nadevajte na taa varijanta.Moze Frcko da dobie nesto od albanskite glasaci ama od Lube zaboraj.Не биди толку сигурен за Селмани,и тој сака у ЕУ да влезе,знае дека Џолета му е неисплатлива варијанта,така да тие што гласаа за него незнам баш дали ќе гласаат за дотичниот Хорхе.Љубета може да коалицира со СДСМ,повероватно ми е тоа.Од Нано сигурно кај Фрчко идат гласовите,и од кај Хоџа.Единствено Буџаку што има договор со вмро.
Така е брате симпатизери на ВМРО не на грујово-дпмне.На крај краева не се замарам више со вас,од кога ќе почнете да размислувате со своја глава,а да не ми ги цитирате говорите на прес-конференциите на вмро,ќе може да се прави асален муабет.So siot um si deka glasacive na Lube ke glasaat sa Frcko? Najmalku 60% od glasovite na Lube se od clenovi ili smpatizeri na VMRO taka da ne se nadevajte na taa varijanta.Moze Frcko da dobie nesto od albanskite glasaci ama od Lube zaboraj.