Еве ок, дали сега ако Америка е лицемерна, треба да замижиме и пред уште поголемото лицемерие на Русија?Pa zatoa sto tie bile diktatori, pravele nuklearmo i biolosko oruzje, vo megjuvreme ugnetuvale nedolzen narod . Amerikancite gi osloboduvale, usluga im pravele, a ne ko ovie.
Toa bi bilo toa vo kratki crti, nema tuka ni L od licemerie .
Господинот Кнез не може да одговори бидејќи не се знае каде точно се наоѓа, последен пат е забележан како јуриша кон Киев качен на Т-72.
Ako mizese togas, ke mizis i sega, inaku si tezok licemer.Еве ок, дали сега ако Америка е лицемерна, треба да замижиме и пред уште поголемото лицемерие на Русија?
Ајде малце да ти ја рефрешнам меморијата.Како тоа Путин бил фашист и сите одма рипаат на социјалните мрежи против него, а кога САД прати илјадници трупи во некои држави и извршија бомбардирање на Сирија, Либија, Ирак, Јемен, Авганистан, Србија и +7 други држави никој ни збор не кажа никаде?
Лицемерно, не?
Izgleda serverite na kajgana vo Ukraina im se
Свечено добредојдовте на Руската ослободителна армија.....Русите влегоа во Киев и мислам дека сепак ќе имаат проблеми.
Само во Киев на локалното население им беа поделени 18.000 калашникови.
Секој руски војник на улица е веќе цел. Кога ќе почнат да им фрлаат гранати или молотови коктели од балконите, окупаторите друга песна ќе пеат .
2014, не шири лажни вести.Свечено добредојдовте на Руската ослободителна армија.....
Жителите на Киев се среќни што ги ослободија од бандеровските фашисти....
Украина е колатерална штета....искористено топовско месо за остварување на американските интереси кое наиде на руски нож.....тоа е целата приказна. Некој е повеќе а некој помалку крив, тоа може некој друг да суди, дали вреди да убие Путин толку невини жртви за да ја одбрани стратешки Русија. Од друга страна дали вреди да искористуваш толку народ за да притесниш некого, во случајот САД. Како индивидуи секако ќе одговараат сите што за нож се фатиле, од клошар до цар.Еве ок, дали сега ако Америка е лицемерна, треба да замижиме и пред уште поголемото лицемерие на Русија?
Ова е видео од 2014 година Мајдан протестите.Свечено добредојдовте на Руската ослободителна армија.....
Жителите на Киев се среќни што ги ослободија од бандеровските фашисти....
Да тоа кажувам, иако можеше да ги заплаши како што правеше НАТО.Па што требаше да излезе Путин и да каже спремајте се ке ве нападнеме?
До сега русиве строго оперираат воени цели ако не успеат да избоксуваат тоа што имаат завртано сигурно ке се удри многу појако
Абе со википедија ако ми ја рефрешираш, поубаво да останам склеротичен до крај на живот.Ајде малце да ти ја рефрешнам меморијата.
Protests against the Iraq War - Wikipedia
en.wikipedia.org