The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 6.908
- Поени од реакции
- 13.038
Имаше новости дека испукале Искендери накај Часов Јар. Споменуваа нешто Нато трупи.Убиен полски генерал во Часов Јар.
Имаше новости дека испукале Искендери накај Часов Јар. Споменуваа нешто Нато трупи.Убиен полски генерал во Часов Јар.
Ќе да испадне тоа “нешто”, некоја двоцифрена бројка…Имаше новости дека испукале Искендери накај Часов Јар. Споменуваа нешто Нато трупи.
Само овој налетал на отровните.Ќе да испадне тоа “нешто”, некоја двоцифрена бројка…
Али добро, викаат се погодиле букивките пролетва кај Часов Јар
ic ne mi e gajle. koga nigerot maftase so prav vo ON vi bese dovolno da go unistite irak, ova e mnogu poveke od dovolno i sekoj sto ne go prifaka toa vo idnina treba da se racuna za teroristicka drzava... americka logika koristime tukaТие во таа ситуација ќе ти признаат што сакаш да ти признаат. Луѓе од збор, чим признале значи така е.
Сепак тешко да дознаеме. Да не биде само како Украинците кога тврдеа дека им потепаа генерали и 500.000 армија на Русија.Ќе да испадне тоа “нешто”, некоја двоцифрена бројка…
Али добро, викаат се погодиле букивките пролетва кај Часов Јар
Полицијава со водни топови, овие извадија она за каналаизации чистење и со тоа им вратија.Гледа ли некој Битка за Брисел?
Grimmige sfeer in Wetstraat bij boerenbetoging: “Molotovcocktails, meer brand en meer agressie tegen de pers”
Tijdens nieuwe boerenprotesten werd het dinsdagmiddag heftig in de Wetstraat. Straatmeubilair werd vernield, steps en fietsen beschadigd, en er werden luidere en krachtigere explosieven gebruikt dan bij eerdere protesten. De brandweer moest uitrukken voor de brand die de boze boeren stichtten en...www.hln.be
Ауу батето преживеал терористички напад и после неколку саати стигнал да апси
Ne be jadel pechurki ama kuvarot nepismen mu dal po greshka otrovniБерел печурки
Ne e toa za kanalizacii chistenje tuku po germanski kazhano Gülle . Mochka od Kravite shto ja turaat po nivite.Сепак тешко да дознаеме. Да не биде само како Украинците кога тврдеа дека им потепаа генерали и 500.000 армија на Русија.
Автоматски споено мислење:
Полицијава со водни топови, овие извадија она за каналаизации чистење и со тоа им вратија.
Абе и ти. Све е тоа природно, ќе помириса малце и така.Ne be jadel pechurki ama kuvarot nepismen mu dal po greshka otrovni
Автоматски споено мислење:
Ne e toa za kanalizacii chistenje tuku po germanski kazhano Gülle . Mochka od Kravite shto ja turaat po nivite.
Posle toa smrdi pola grad na kanalizacija
Ко да знаел.Ауу батето преживеал терористички напад и после неколку саати стигнал да апси
Изгледа одма тргнале со кола по нив
А го гледам јас смирен на видеото, и тој и другите околу него. Снимаат со телефон и чекаат
На кого му било доволно да го уништи Ирак? На мене ли?ic ne mi e gajle. koga nigerot maftase so prav vo ON vi bese dovolno da go unistite irak, ova e mnogu poveke od dovolno i sekoj sto ne go prifaka toa vo idnina treba da se racuna za teroristicka drzava... americka logika koristime tuka
Русите го платиле пет илјади долари преку телеграм.Капетанот на бродот што се зачука во мостот во Балтимор бил Украинец.
Прегледај го приврзокот 410941
Не бев со ФСБ да го интервјуирам овој и да знам што знае, моја претпоставка е дека никој паметен нема да им каже на ваквите аљабаци кој ги ангажира. Како стигнале до информацијата не знам, можеби успеале да им влезат во траг и да најдат повеќе информации.Па ако немаат појма кој ги има ангажирано, што е признанието тогаш дадено, за ФСБ да искочи денес дека Украина, САД и Британија стојат во организација на нападот?
Неможе терористички напад во Русија да создаде раздор и внатрешен конфликт, не постои тоа.
А чекај да те прашам нешто, ставаа русите слики од Франција кога ги потепаа у тоа весникот и клубот у Париз? Се потресе некој од Камчатка? Незнам зашто бараш лицемерие? Едноставно луѓето сочуствуваат таму кај што се поистоветуваат. Тоа ти е исто ко да се буниш зашто цел арапски свет става да се молиме за Палестина, а не стави ниедно македонско знаме кога беше Диво Насеље. Едноставно не се наоѓаш погоден од тој настан и не го перцепираш со иста емоција, колку и да ти звучи тоа лицемерно, тоа е.