Сега можат или не можат да соборуваат авиони длабоко на Руска територија?Страшна работа е колку не си ги ценат војниците (или ок, војниците на вазалите).
Kolku e toa dlaboko?Сега можат или не можат да соборуваат авиони длабоко на Руска територија?
Белогород ако е длабоко. Ондак јас сум Фидел КастроСега можат или не можат да соборуваат авиони длабоко на Руска територија?
Ти си му татко на Трудо?Белогород ако е длабоко. Ондак јас сум Фидел Кастро
Ајде ајде, можеш подобро.
Белгород е на 50тина километри од граница.Белогород ако е длабоко. Ондак јас сум Фидел Кастро
Сериозно ова треба да е показател за некоја супериорност на Патриотот ?
Со авион кој летал со затвореници нивни, под претпоставка на веќе утврдена и за нив позната маршута.
Ти излагаш и го рушиш.
Браво бе. Абе сериозно за многу побистсар ми остави првичен впечаток.
Од ден во деб, се поочајни и поочајни обиди да покажат некој успех.
Пред некој ден Доњецк, сега сами по своите.
Super si!Ајде ајде, можеш подобро.
Ни самите Руси не се толку ретардирани да летаат авион на самата граница.
Ајде, обиди се повторно да го најдеш Yablonovo.
Белгород е на 50тина километри од граница.
Авионот е соборен подалеку.
Системот што го соборил нема да го однесат на граница, во ризик да биде уништен, ќе пукаат од далеку.
Тој авион треба да биде фатен на радар, да има систем што може да истрела и ракета што може да стигне толку далеку.
И на крај не ми е поентата дека Патриотот е супериорен или не знам што, сепак се работи за голем патнички/карго авион, поентата ми е дека можат да ги соборуваат оддалеку.
Ако можат на овој да му ја знаат локацијата, можат да им ги знаат локациите и на сите останати преку Американското разузнавање.
Од Киев можат да наредат и со артилерија по позициите на украинската војска да маваат. За да ги одмаздат француските платеници што загинаа во Харков.Ајде ајде, можеш подобро.
Ни самите Руси не се толку ретардирани да летаат авион на самата граница.
Ајде, обиди се повторно да го најдеш Yablonovo.
Белгород е на 50тина километри од граница.
Авионот е соборен подалеку.
Системот што го соборил нема да го однесат на граница, во ризик да биде уништен, ќе пукаат од далеку.
Тој авион треба да биде фатен на радар, да има систем што може да истрела и ракета што може да стигне толку далеку.
И на крај не ми е поентата дека Патриотот е супериорен или не знам што, сепак се работи за голем патнички/карго авион, поентата ми е дека можат да ги соборуваат оддалеку.
Ако можат на овој да му ја знаат локацијата, можат да им ги знаат локациите и на сите останати преку Американското разузнавање.