Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    776
А кога ќе ми текне дека напредниот слободен народ низ Европа и САД купуваа книги, маици и акциони фигури од циганов горе. Не би ме изненадило доколку некој кајганџија од спротивниот камп има вакво нешто на рафт дома.

F-R4bpsXQAA6IWb.png

Муабетов, ние и Кина - милијарда народ. :icon_lol:

photo_2023-11-07_22-43-14.jpg

Мочање.

Во исчекување на Абрахмси и Ф16ки.

@jamajka Што мислиш сега, т35 и Јак-9 ќе извадат русиве? :LOL:
Па немаат други... све им уништија, прашај го осинт.
Автоматски споено мислење:

Еве убедливо најдобра верзија...

Последно уредено:
^^ Инфлација, а?
Значи Америте како си ги молзат вазалите... Јас мислам во турско не плаќале поголеми реални даноци.

Сличен проблем имаа и во Џерманистан.

Ама медиумите го стишија бламот.

F-ePuOMXoAAzUMg
F-ePtVZWQAAFfak

Делузија... Но за волја на вистината Украинците имаат важен продор кај доле источно од Керсон. Ништо значајно за сега, ама најветувачки од се што имаат досега во „офанзивата“ и посебно е важно заради релативната близина до Енергодар.

Да ова се дешава преку пресушеното езеро за кое кажуваа приказни дека Русија сами си ја срушиле браната па уште Клинтон и компанија како недоквакани се смееја „каде е продорот“ . Епа еве го. Наводно почнале и артилерија и тешка техника да пренесуваат.
Автоматски споено мислење:

Кое лицемерие само.

Германија 10 пати го ја зголемила доставата на оружје кон Израел, Штанмаиер изјавил дека историска обрска имаат кон Израел поради холокаустот и ВВ2.

Океј све тоа.

Тоа што потепавте 30 милиони словени и други. За нив, како рече Шолц престанале да чуствуваат одговорност пред Русите за ВВ2 кога почна цела операција на Украина.

Абе само атомот е решение :icon_mrgr:

Кое лицемерие само.

Германија 10 пати го ја зголемила доставата на оружје кон Израел, Штанмаиер изјавил дека историска обрска имаат кон Израел поради холокаустот и ВВ2.

Океј све тоа.

Тоа што потепавте 30 милиони словени и други. За нив, како рече Шолц престанале да чуствуваат одговорност пред Русите за ВВ2 кога почна цела операција на Украина.

Абе само атомот е решение :icon_mrgr:
Tri dena Berlin bev vcera se vrativ. Sekade kade shto pred mesec, dva, godina dena porano imashe ukrainski znaminja sega ima ili nekoe regionalno zname/germansko zname ili izraelsko zname. Zboram za administrativni zgradi. Nigde ne vidov ukrainsko zname.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom