Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    718
Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558

Отиде уште еден гејм чејнџер. :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

И уште еден. :kuracc:

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.495
Поени од реакции
33.645

локи, според настаниве делува како да работиве у наредниов период ќе ескалираат прилично лошо за украинците.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.495
Поени од реакции
33.645
^^ Си рекле „дај да пробаме, па што може да изгубиме?

Не е само бизнисот со военоиндустрискиот комплекст, во меѓувреме и пазарот со деца (и делови од деца) наводно бил многу активен.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.794
Поени од реакции
36.808
Ако толку сте загрижени за благосостојбата на Украинците како што ве читам по коментари тука, ондак решението е просто. Нека се повлече Русија од украинска територија и сите украинци ќе бидат безбедни. Таман и вие нема да мора да си ја мачите душата со секирации.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.364
Поени од реакции
24.506
Ако толку сте загрижени за благосостојбата на Украинците како што ве читам по коментари тука, ондак решението е просто. Нека се повлече Русија од украинска територија и сите украинци ќе бидат безбедни. Таман и вие нема да мора да си ја мачите душата со секирации.
nie sme zagrizeni za nevinite ukrainci i oni nasilno sto se rekrutirani. fasistickata bagra ko i severdzanite, sipcite i bugarite na forumov slobodno moze da umrat. denacifickacijata e vo tek.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.210
Поени од реакции
5.996
Гневниот патриота Кењо со заклетва пред бога и Грујо!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.949
Поени од реакции
83.249
О не, не сум загрижен за благостојбта на Украинците, повеќе отколку било чија благосостојба. Само сакам да изгубат у војнава, исклучиво ради тоа што Западот нас не ебе, а нив ги помага. Само ради тоа што нивниот пораз е пораз на Западот кој ни еба матер овие 30 години како на никој у свет.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.787
Поени од реакции
23.123
О не, не сум загрижен за благостојбта на Украинците, повеќе отколку било чија благосостојба. Само сакам да изгубат у војнава, исклучиво ради тоа што Западот нас не ебе, а нив ги помага. Само ради тоа што нивниот пораз е пораз на Западот кој ни еба матер овие 30 години како на никој у свет.
Nemoj so vakvi muabeti, forumskite severdjani srce ke gi strefi.
Ti za sekoj slucaj ne ti preporacvam dolgo pred ogledalo da sedis, so e sigurno sigurno si e ;)

Член од
28 август 2013
Мислења
4.346
Поени од реакции
13.223
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
nie sme zagrizeni za nevinite ukrainci i oni nasilno sto se rekrutirani. fasistickata bagra ko i severdzanite, sipcite i bugarite na forumov slobodno moze da umrat. denacifickacijata e vo tek.
Ти си загрижен само за шупакот што ти стои од позади да ти е натаманет..Pussy shepherd :гомце:
У живот дали имаш фатено нешто потешко од виљушка,он ќе правел денацификација педерче аус :pos:

Сакаш да кажеш дека моќта е во тој што ја држи алатката... Не во самата алатка??!?
Уф, прилично добро приметено и многу остроумно! :unsure:

Инаку тебе што ти значи разликата што ја нагласуваш - дека алатката сама по себе не е толку опасна, колку што е опасен ракувачот. Дека помалку ќе те боли кога алатката ќе ја употребат и на тебе?

Ама заборавив... Тебе те стрелаа.

Во меѓувреме, во Украина продолжува „сплотеноста“. Голема подршка за војната и невиден интерес за волонтирање во војската.

Миљон (1000000) руски патриоти избегаа уџум лани ти текнуе?Преку граници кој каде гледа. И тоа само штом се појави свети Путлер на државна телевизија..Заборави на тоа бе крџак? Или така ти годи...А замисли да почнеа да спроведуваат подетална мобилизација.. :pos: Ќе се бркаа до Сибир.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom