- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.499
- Поени од реакции
- 13.780
Стрико, сеа за кого си, за Пригожин или Зеленски?Нешто је труло у државу Руску![]()
Стрико, сеа за кого си, за Пригожин или Зеленски?Нешто је труло у државу Руску![]()
Ti da ne znaes. Prosto ne mi se veruvaНе знаеме колку олигарси стојат зад Пирогожин.
Путин никогаш не бил, а и подалеку не може да биде од левичар!Варуфакис до сите левичари што му го пушат на Путин.
Абе ги знам бе и се дружам со левичари воедно што се во Левица.Путин никогаш не бил, а и подалеку не може да биде од левичар!
Не знам зошто Варуфакис се просерава сега..
Дури и нашава Левица не го сака, и едвај со воздржа Апасиев во едно интервју да каже се што мисли за Путин! Се задржа само на царштината, и какви митови воскреснува типот.. (меѓу редови јасен беше..)
Изгледа слабо ти оди историја.Русија на крај сама со себе се степа галиба.Првпат слушам во историјата на војувањето некој сам со себе да завојува![]()
Не дека ме заболе ташко за чичо Путко, туку од кај ти информации дека киднал од Москва...Кога руската војска го нападна Киев Зеленски остана во градот, сега Путин прв избега.
Туку Медведев кај е, тој е многу битен.
Fake news.
Кога руската војска го нападна Киев Зеленски остана во градот, сега Путин прв избега.
Туку Медведев кај е, тој е многу битен.
Mосква има 15-16 милиони жители, може и више. Колку илјадници полицајци и војници ја чуваат безбедноста на тој град. Математички гледано армија од 25 илјади борци нема никакви шанси тука, да бидеме реални !