- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.297
- Поени од реакции
- 6.210
Незнам други ќе влагаа у собрание да гаѓаат со стативи од камери.што да праат, грешка пилотска или дефектна ракета, сигурно нема шарена револуција да праат за тоа.
Незнам други ќе влагаа у собрание да гаѓаат со стативи од камери.што да праат, грешка пилотска или дефектна ракета, сигурно нема шарена револуција да праат за тоа.
Кажа северЏан на кого име му сменија, ц*ган го направија, историја му украдоа, комшиите у фаца му се мочаат… (и да не редам, се си знаеме..)ФАБ бомба им паѓа у сред град на 30 метра од станбена зграда, откопуе земја до јадро, ни еден протест ни некој да каже ало шо праите. Каков безкичмењачки усран народ. И тој треба да наметне некакво си влијание или моќ у светот. И у зграда да паднеше да ја срушеше со 50 мртви у рушевини, ќутенката ќе си беше. Е тоа е отприлика сликата на просечниот рус денес.
Да, да.. сигурноНезнам други ќе влагаа у собрание да гаѓаат со стативи од камери.
Енџио и административните паразити не се запознаени со “кој работи и греши” пошто нели паразитите се безгрешни.Кажа северЏан на кого име му сменија, ц*ган го направија, историја му украдоа, комшиите у фаца му се мочаат… (и да не редам, се си знаеме..)
Автоматски споено мислење:
Да, да.. сигурно
Кажа пичката што се закануваше дека само ако му сменат име ќе гори државата…и отиде на прошетка во битолските села. За сега, изговор да му е “мене таа северна курвештија не ме интересира”. Прејаки сте.Кажа северЏан на кого име му сменија, ц*ган го направија, историја му украдоа, комшиите у фаца му се мочаат… (и да не редам, се си знаеме..)
Автоматски споено мислење:
Да, да.. сигурно
Не бе па ти! Не паѓај на пропаганди..
Кај и да е, Путин ќе умре по 27ми пат.
Ко некромансер е
Кај и да е, Путин ќе умре по 27ми пат.
весела математика, 3 евра е правата ценаМоментално 350грама патлиџани 260 рубљи.
Прегледај го приврзокот 376218
Реалниот курс е 1денар=10рубљи или 1евро=600рубљи
Значи кило ке дојде околу 800 рубљи или речиси 1,5е додека кај нас кило е 180ден или 3е како сакаш такаМоментално 350грама патлиџани 260 рубљи.
" Попрво Евреин кој ќе гласа за Хитлер, отколку комунист кој ќе гласа за Советски Сојуз " - вака отприлика гласи логиката на корисните идиоти.Значи кило ке дојде околу 800 рубљи или речиси 1,5е додека кај нас кило е 180ден или 3е како сакаш така
И ај сега објасни го тролањето на русите или сакаше да кажеш дека подобро е под санкции одколку во западна демократија, м?
Како одреди реален курс?Моментално 350грама патлиџани 260 рубљи.
Немој сега толку со факти кога момкот се потрудил да најде некои скапи патлиџани од којзнае каде (и да направи весела математика со курсните листи), а ти ете воопшто не му го цениш трудот.
Не за боља на вистината еве ги тие што ги има оставено.Немој сега толку со факти кога момкот се потрудил да најде некои скапи патлиџани од којзнае каде (и да направи весела математика со курсните листи), а ти ете воопшто не му го цениш трудот.