Дека ти еден памет што извади овде, на Ломоносов ќе те викнат да држиш предавања. На западниве нема ни фришоп да пројдеш секако.Ако немаш нешто паметно да кажеш, подобро ќути.
Рече батето од пред кооперација.Дека ти еден памет што извади овде, на Ломоносов ќе те викнат да држиш предавања. На западниве нема ни фришоп да пројдеш секако.
Зборат зошто мораат некако да ги оправдаат милијардите што ги праќаат во Украина. Многу е едноставно. Ко што викаш, политичари се.Не глеам зашто би се вмешале. Види они си се политичари, нормално е да зборат за пред публика.
Украинците во поглед на западот си ја завршија работата, се навака е екстра.
Туку прашање на колку време е капитулацијава, пола година, година? 5 години?
Сигурно е така.Праќаат под притисок на твитер либтардијата. Ако им е...
Ne znam od kade ti tolkav nagon da ja opravdas sekoja odluka na eu i nato, makar bila i pogresna. Germanski pasos imas?Сигурно е така.
Тоа што го пишуваш нема врска со тоа што цитираш.Ne znam od kade ti tolkav nagon da ja opravdas sekoja odluka na eu i nato, makar bila i pogresna. Germanski pasos imas?
шо кажаа во германија има загинато 12 000 руси или 120 000Тоа што го пишуваш нема врска со тоа што цитираш.
Colombian President Gustavo Petro confirmed on Tuesday that Washington had suggested that Colombia transferred Russian-made military weapons to Ukraine, but the republic rejected this proposal.
"During a conversation with [US] General [Laura] Richardson and other US officials, I was told that due to [Colombia’s] inability to maintain [Russian-made weapons] in active service, they were ready to do so and send it to Ukraine," he said, answering to a question from TASS.
Petro stressed that his country’s "Russian weapons will not be used in this conflict.".
Ако историјата се повторува, да не ја пеат повторно овааПосле 70 години, повторно швабски тенкови по советски полиња.
Во генот им е… ги влече нешто натака.