Зашто до сега не беше очигледно дека раководството се согласува со таква тактика.
Еве уште еден типичен пример за испран бачевски мозок со Ариел, на девееска пуштен.
Шта речи, коју поруку послати.....Ете, Зеленски му се јави на тој војникот што ги испука Русите да ги отепа..Ејди де, главо дрвена....
Хинт: Значи и Путин и Руското раководство со тој генералот Армагедон
, се согласува со неделата на неговите војници во шаторот, меѓусебното силување, и за љубовната двојка на која му слета ракета од дрон? Just askin....
Нееее, на нас и на вас ни е гајле за Израел, работата е што на вас ептен ви е гајле само за Русија и прикажување на Русија дека е единствената лоша држава, а тоа е секојдневие каде има сила.
Друже, намали доживљај со тоа нас и вас. Јас за разлика од `вас` немам газда, не знам што си замислуваш во главата. Јас сум ја критикувал и Турција, Русија, САД, Еуропа итн. И кога има потреба да критикувам, критикувам. Тоа што мислам дека Западот има поубав живот и поголем стандард за живеење, не ме прави слеп при очи за во Либија, Сирија, за во Ирак, но исто така не ме прави слеп и за Украина, за ќоравиот брк Лукашенко. Така да, јас се обидувам колку што можам да бидам непристрасен, за разлика од вас кои дебело имате заземено страна.
И да имаш заземено страна е океј, океј е да си верувате во тие вашите теории, но, не знам дали знаете да функционирате во демократија, каде секој си има право да си кажи мислење, и ако е спротивно од тоа твоето не значи дека ти е непријател па сега ќе се делиме на ние и вие... Така да имај си убава вечер.