Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    736
Член од
21 август 2017
Мислења
16
Поени од реакции
1
Што мислите за ситуацијата во Косово периодов?
Мене ми изгледа дека ќе пукне.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
13.011

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.908
Поени од реакции
13.036
Се шпекулира дека Русите својот втор бран мобилизација ќе го спроведат во Фебруари наредна година.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.737
Поени од реакции
42.329
полека полека им удираат нога у гз на украинциве. Пред два дена и Ричи Сунак само мизерни 50 милиони помош им ветил. Некој ќе рече тоа е многу пари. Но кога ќе споредиш дека американците фрлаа милијарди, 50 милиони е чиста ситница кога се работи за воена опрема.

Lithuania refused to transfer Panzerhaubitze 2000 howitzers and NASAMS anti-aircraft systems to the Kiev regime – Delfi

The refusal of NASAMS deliveries is explained by the incident with the fall of a rocket in Poland, after which Lithuania decided to strengthen its air defense. The reason for the refusal to transfer howitzers is not explained.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
полека полека им удираат нога у гз на украинциве. Пред два дена и Ричи Сунак само мизерни 50 милиони помош им ветил. Некој ќе рече тоа е многу пари. Но кога ќе споредиш дека американците фрлаа милијарди, 50 милиони е чиста ситница кога се работи за воена опрема.
Jas razbrav deka se raboti za 150 milioni funti...im se skina dzepot.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.737
Поени од реакции
42.329
Jas razbrav deka se raboti za 150 milioni funti...im se skina dzepot.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Pa izgleda deka epten im se skina dzepot:toe:

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.553
Поени од реакции
3.749

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.997
Поени од реакции
5.611
За грев Западот, покрај тоа што ќе немаат гас и струја, ќе немаат и пари.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.737
Поени од реакции
42.329
За грев Западот, покрај тоа што ќе немаат гас и струја, ќе немаат и пари.
богами за грев, се испукаа летоска, сега не се толку јаки некако. Малце намалија доживљај после генерал Армагедон.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
богами за грев, се испукаа летоска, сега не се толку јаки некако. Малце намалија доживљај после генерал Армагедон.
Mislea ke ja zaglavat Rusija kako SSSR vo Avganistan. Sega bogami ne znam koj zaglavi i toa debelo zaglavi.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.425
Поени од реакции
6.735
Лажат.
Нема ракети Русија уште од Август месец,еве тенџере,лгбт заедницата и овој најновиов идиот локван ќе ти објаснат.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Баце зашо одма хејт? Ќе тепаат нашите, ќе го вратат претседателот од топол гулаш ќе биде се пак ко у златните времиња, комад за пеефче убаво спакувано. Американците ќе подвијат опашка усрани од кинжалите нема да ни се курчат. Ќе биде се како порано, еве и кафана ќе си дадам у Лисиче, со беретки ќе седиме.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
13.011
Баце зашо одма хејт? Ќе тепаат нашите, ќе го вратат претседателот од топол гулаш ќе биде се пак ко у златните времиња, комад за пеефче убаво спакувано. Американците ќе подвијат опашка усрани од кинжалите нема да ни се курчат. Ќе биде се како порано, еве и кафана ќе си дадам у Лисиче, со беретки ќе седиме.
Така е брату!
Ако ништо друго,барем со твоите мудрости и итроштини им помагаш на луѓево шо имаат тврда столица да се испразнат (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom