Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Што мислите за ситуацијата во Косово периодов?
Мене ми изгледа дека ќе пукне.

Се шпекулира дека Русите својот втор бран мобилизација ќе го спроведат во Фебруари наредна година.

полека полека им удираат нога у гз на украинциве. Пред два дена и Ричи Сунак само мизерни 50 милиони помош им ветил. Некој ќе рече тоа е многу пари. Но кога ќе споредиш дека американците фрлаа милијарди, 50 милиони е чиста ситница кога се работи за воена опрема.

Lithuania refused to transfer Panzerhaubitze 2000 howitzers and NASAMS anti-aircraft systems to the Kiev regime – Delfi

The refusal of NASAMS deliveries is explained by the incident with the fall of a rocket in Poland, after which Lithuania decided to strengthen its air defense. The reason for the refusal to transfer howitzers is not explained.

полека полека им удираат нога у гз на украинциве. Пред два дена и Ричи Сунак само мизерни 50 милиони помош им ветил. Некој ќе рече тоа е многу пари. Но кога ќе споредиш дека американците фрлаа милијарди, 50 милиони е чиста ситница кога се работи за воена опрема.
Jas razbrav deka se raboti za 150 milioni funti...im se skina dzepot.

Jas razbrav deka se raboti za 150 milioni funti...im se skina dzepot.

Pa izgleda deka epten im se skina dzepot:toe:

За грев Западот, покрај тоа што ќе немаат гас и струја, ќе немаат и пари.

За грев Западот, покрај тоа што ќе немаат гас и струја, ќе немаат и пари.
богами за грев, се испукаа летоска, сега не се толку јаки некако. Малце намалија доживљај после генерал Армагедон.

богами за грев, се испукаа летоска, сега не се толку јаки некако. Малце намалија доживљај после генерал Армагедон.
Mislea ke ja zaglavat Rusija kako SSSR vo Avganistan. Sega bogami ne znam koj zaglavi i toa debelo zaglavi.

Лажат.
Нема ракети Русија уште од Август месец,еве тенџере,лгбт заедницата и овој најновиов идиот локван ќе ти објаснат.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Баце зашо одма хејт? Ќе тепаат нашите, ќе го вратат претседателот од топол гулаш ќе биде се пак ко у златните времиња, комад за пеефче убаво спакувано. Американците ќе подвијат опашка усрани од кинжалите нема да ни се курчат. Ќе биде се како порано, еве и кафана ќе си дадам у Лисиче, со беретки ќе седиме.

Баце зашо одма хејт? Ќе тепаат нашите, ќе го вратат претседателот од топол гулаш ќе биде се пак ко у златните времиња, комад за пеефче убаво спакувано. Американците ќе подвијат опашка усрани од кинжалите нема да ни се курчат. Ќе биде се како порано, еве и кафана ќе си дадам у Лисиче, со беретки ќе седиме.
Така е брату!
Ако ништо друго,барем со твоите мудрости и итроштини им помагаш на луѓево шо имаат тврда столица да се испразнат (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom