D
Deleted member 53418
Гостин
Кој го фатил возот на време се спаси од мобилизација кој не ќе војува, толку едноставно е. А тој што не искусил може само да пишува по нет.
Колку е просечната цена на возило продадено од Фиат, Тојота, а колку на возило продадено од Тесла?Тесла произведуа по 900 000 возила на годишно ниво.
Фолксваген произведува 11 000 000 возила на годишно ниво.
Тојота произведува 9 500 000 возила на годишно ниво.
Не си ласкај, обичен дворски шут си, рутински те бричам ( а и сите други). Забава за цела тема си.Омилен сум ти на граница со опсесија
Ништо чудно да си и нечиј втор профил некако стилов на пишување ми е познатизгорен си да ме дискредитираш штета е само што неможеш еден муабет да побиеш па мора вака да се правиш дарче
![]()
Колку ли поголеми пички има од оваа тука на темава само
Не можеш ти без мене признај си. Идол ти сум.Омилен сум ти на граница со опсесија
Ништо чудно да си и нечиј втор профил некако стилов на пишување ми е познатизгорен си да ме дискредитираш штета е само што неможеш еден муабет да побиеш па мора вака да се правиш дарче
![]()
Какви рубљи баки кој би ти платил за вакви глупостиНе си ласкај, обичен дворски шут си, рутински те бричам ( а и сите други). Забава за цела тема си.
Не втор, неколку профили вртам, рубљите на Господинот Путин мора да се заработат.
фан фактЗа Лада да не имаш некоја статистика ваква? Пошто Елон може гомна да јаде за нив и нивната технологија нели? Земи удри си сам еден бан после овие глупости жити се. Елон бил само ПР![]()