Symbolic acknowledgement of culpability over Katyn murders in 1940 signals willingness to face up to its past.значи ме прашуваш, и ти одговарам, ова можеш од кои сакаш извори да провериш
Прегледај го приврзокот 346845
на тоа ти се губиш и почнуваш да блебеташ па ме прашуваш за усташки единици што облекле партизански униформи и колеле? Ало друже дали си добар?
Не. Некој од Скопје само вика - не дирај мечку у пичку, а не стап да зимаш и да брцаш.700 км е воздушно Скопје од Украина.
За да има Русија уште 3% повеќе територија, некој од Скопје моли Бога да се фрлат атомски бомби.
кадиров не е ваш? он вика да фрлеле една мала тактичка.700 км е воздушно Скопје од Украина.
За да има Русија уште 3% повеќе територија, некој од Скопје моли Бога да се фрлат атомски бомби.
Дијагноза?
Знаеш зашто никој на Запад не го негира тој злостор? Затоа што никој не го ни знае. Рееетко кој соговорник од запад знае за ова и сите се чудат кога ќе им кажам. А треба само на Википедија да проверат, од германски извори, не на Спутњик пишани од Дејан Лучиќ.Никој на запад не го негира никој злостор на германците, сите гнасотии што ги направија се кажани и прекажани милијарди пати, снимани се и се снимаат филмови, а во игрите сите пораснавме тепаќи германци.
пак ватабаутизмSymbolic acknowledgement of culpability over Katyn murders in 1940 signals willingness to face up to its past.
Eve Rusija goltna knedla to face up its past. A shto napravija tvoite mili USA za Hiroshima, YU, Irak kade 500 000 deca umreni od glad se isplatelo ili site ovie bivshi kolonijalni sili shto pravea niz svetot. Ama ne...tie se exeptional, neli
тоа е заради тоа што листата на злосторства што ги сторија германците е толку голема што практично не може сите да ги знае човек ако не е историчар, и повеќето се толку одвратни што ја засенуваат ваквата информацијаЗнаеш зашто никој на Запад не го негира тој злостор? Затоа што никој не го ни знае. Рееетко кој соговорник од запад знае за ова и сите се чудат кога ќе им кажам. А треба само на Википедија да проверат, од германски извори, не на Спутњик пишани од Дејан Лучиќ.
Реалноста, па читајќи ги глупостите кои ги пишуваш на темава ти ли најде за реалноста да збориш, реалноста е тука а ти си на Андромеда.реалноста е дека од навивање изгубивте допир со реалноста
Istorijata si ja pishuva koj kako saka.пак ватабаутизм
гледаш колку се губите
ме спориш за изворите
ти давам подобри извори
ми викаш е добро де вистина е
ама америка оти вака така ?
кој курац човече соберете си ги мислите
прашање еРусија зајакнува економски.
Не русија воено го јади немиен и тоа почнува на сите да им е јасно дури и на прорусите сем 5 души овде што сте кловновиРусија воено победува.
многу помалку него што планираше а после ова со лиман да не те чуди и да се намалуваРусија територијално се зголеми.
не русија внатрешно не е воопшто обединета, затоа апси секој што зборува против војнава, апси по републики малцинства да не организираат протести, забранува критика било каква на сите глупости што ги прават, и ред други работиРусија внатрешно е повеќе обединета.
свака ти је ко његушеваРускиот народ живее подобар живот.
Кој е тој сојуз? И како е противтежа за западот?Русија успешно направи сојуз за противтежа на западот.
мхм ми зборуваш за извори и после ми викаш историјата си ја пишува кој сакаIstorijata si ja pishuva koj kako saka.
Jas ne sporev za nastanite vo Polska kako, prvo ti se fati za toa, e koga go fati oroto kazhi koga USA will face up its past and present. Pa ova poslednovo so severniot tok ni Vardar ne mozhe da gi ispere.
Bi te zamolil koga replicirash ne upotrebuvaj polovi organi...znak deka se gubish vo bliskata dalechina