- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.712
- Поени од реакции
- 42.296
не заболе стојко за хнм, ние од пазар купуваме не сме кремчиња како тебе и другариве.Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
не заболе стојко за хнм, ние од пазар купуваме не сме кремчиња како тебе и другариве.Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
Мене депресија ме фати што за 500 денари ми даваат 4 литра бензин.Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
Дечко живееме без H&M и Мекдоналдс па еве живи и здрави смеКолку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
Како ти се исплати уште да пиеш нафта јас незнам...Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
Најголеми губитници од заминувањето на H&M, Coca Cola, McDonalds се H&M, Coca Cola, McDonalds.Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
Па работава е на зезанција тргната секако…Најголеми губитници од заминувањето на H&M, Coca Cola, McDonalds се H&M, Coca Cola, McDonalds.
Го изгубија најголемиот пазар во Европа, сигурно во Латвија, Естонија и Литванија нема да го извадат тој профит.
За нас ништо немаКРАЈНИОТ ПЛАН НА ПУТИН Киев сам да падне, руски поредок и…да се сменат учебниците?!
КРАЈНИОТ ПЛАН НА ПУТИН Киев сам да падне, руски поредок и…да се сменат учебниците?!
Ова би значело криминализирање на поддршката за националните херои, преименување на улици, препишување историски книги и гарантирање доминантна позиција во образованието и културата на населението што зборува руски. Целта, накратко, би била да ѝ се одземе на Украина правото да изгради сопствена...plusinfo.mk
Ќе му објаснат за душевната болка на крадецот (болка нанесена од лошите Руси), и дека тој всушност не е крив туку криви се тие кои крадецот го избркале од дома... Згора на се нема да е неверојатно (во сето ова лудило) да му дадат пушка и да го пратат фармерот да бара отштета од руската армија.
Russian pranksters Vovan and Lexus are known for calling politicians and celebrities on behalf of other famous persons, asking awkward questions and showing the real faces of their interlocutors. This time the victim of their prank was Stephen King, who thought he was talking to the President of Ukraine Zelensky.
Украина е небитна, штом решиле русите да се справат со нив толку ќе им биде со играње држава. Ова беше и е многу поголема игра, од геостратешко значење за Русија. Јенките ги искористија овие џукели како топовско месо, класичен пример што треба сите да го учат по школи, како не треба да си ја продадеш душата.КРАЈНИОТ ПЛАН НА ПУТИН Киев сам да падне, руски поредок и…да се сменат учебниците?!
КРАЈНИОТ ПЛАН НА ПУТИН Киев сам да падне, руски поредок и…да се сменат учебниците?!
Ова би значело криминализирање на поддршката за националните херои, преименување на улици, препишување историски книги и гарантирање доминантна позиција во образованието и културата на населението што зборува руски. Целта, накратко, би била да ѝ се одземе на Украина правото да изгради сопствена...plusinfo.mk
а колку сакаш ти 40 литри, скапа работа е ОТАН и демократијата и моли бога да не не внесат во четвртиот рајх тогаш за 500ден ќе добиваш 1-2 литри или само слика од бензин.Мене депресија ме фати што за 500 денари ми даваат 4 литра бензин.
Апсолутно точно.Украина е небитна, штом решиле русите да се справат со нив толку ќе им биде со играње држава. Ова беше и е многу поголема игра, од геостратешко значење за Русија. Јенките ги искористија овие џукели како топовско месо, класичен пример што треба сите да го учат по школи, како не треба да си ја продадеш душата.
Имаше некои што тврдеа како со украинците сме биле ист народ, приказната со генералите на Александар Македонски.....има логика, двата најглупи народи у моментов на планетава Земја.