мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.869
- Поени од реакции
- 23.265
Ostaj sto vikaat zapadnite mediumi.И чекај сега Ердоган е диктатор или не е?Шо викаат западниве медиуми?
Nasite tuka sto vikaat, toa povekje me interesira
Ostaj sto vikaat zapadnite mediumi.И чекај сега Ердоган е диктатор или не е?Шо викаат западниве медиуми?
Почекај,треба да им дадат насоки од еден рид.Ostaj sto vikaat zapadnite mediumi.
Nasite tuka sto vikaat, toa povekje me interesira
Ti sto vikas?И чекај сега Ердоган е диктатор или не е?Шо викаат западниве медиуми?
Абе не е битно јас шо викам.Шо викаат на запад,диктатор е или не е?Дали ќе ги пуштат Курдиве низ вода?Дали ако Гадафи ги следеше нивните инструкции ќе го прогласеа за диктатор?Дали шеициве од Блискиот Исток се диктатори или се едни од најголемите борци за демократија?Кој одлучува кој е диктатор а кој не е?По кои параметри?Ti sto vikas?
Види имаш гугл што ме прашуваш мене.Абе не е битно јас шо викам.Шо викаат на запад,диктатор е или не е?Дали ќе ги пуштат Курдиве низ вода?Дали ако Гадафи ги следеше нивните инструкции ќе го прогласеа за диктатор?Дали шеициве од Блискиот Исток се диктатори или се едни од најголемите борци за демократија?Кој одлучува кој е диктатор а кој не е?По кои параметри?
одговори му на човекот Игорче, не бегај од давање одговори.Види имаш гугл што ме прашуваш мене.
Сега го заслужува и надимакот Хитлер бидејќи ќе се изживува со курдите уште повеќе.И чекај сега Ердоган е диктатор или не е?Шо викаат западниве медиуми?
сиенен и бибиси тоа одлучуваат.Абе не е битно јас шо викам.Шо викаат на запад,диктатор е или не е?Дали ќе ги пуштат Курдиве низ вода?Дали ако Гадафи ги следеше нивните инструкции ќе го прогласеа за диктатор?Дали шеициве од Блискиот Исток се диктатори или се едни од најголемите борци за демократија?Кој одлучува кој е диктатор а кој не е?По кои параметри?
Pametno im odgovoril.Овој Путин апла од пред кооперација реплика им дал. Да имаше баба ми патлак ќе беше дедо
Другар, Ако плаќаат добро не е проблем
Со кое право лидерите на ЕУ го влечкаат секаде кловнов и го оставаат гачки да кажува!? Или па тој ги влечка нив?
Епа ете во видеото погоре Најџел со малце по дипломатски речник им вика - ЕУ пипето да ми го јадете, па му викаат да се смири а тој ште толку се сили - очи да не ви видам торковци едни. После такво однесување да кажува во ЕУ како ќе биде сега, тоа е трагично.Pred edno 12 God na BN Televizija imashe politicka Emisija i beshe pokanet nekoj bosanski politicar.Coekot ushte togash javno na tv kazha:
" ZA se e kriva Anglija i taa site Sranja gi praj vo svetot. I sea znam deka za 5min ce se javat 100Ambasadori i shto uste ne ama toa e toa"
Posle 2 Min odea Reklami 5min i posle reklamite. Coekov beshe vejke somelen i vika "Ama jas ne mislev taka vaka....."
Pa sea ti donesi si zaklucok sto kako i zoshto.