Аjде ,ве .... четеш мои постови со денови ,реплицираш на нив и праиш генералниотНе треба да си академик за некој да распознава лична навреда од генерализација.
Генерализацијата би била: Сите Бугари се неписмени, зошто не знаат да го ископираат правиот линк. Ова, вака како што беше напишано беше директно обраќање, без никаква генерализација.
Јас лично сум неписмен, и мислам дека навредите кон мајка ти се скроз непотребни и невкусни. Ама тоа не го менува фактот дека немаше никаква генерализација.
Севернаја ја заборавил.Среќа шо сме тотално небитни.По затворањето на воздушниот простор за авионот на Лавров , Рогозин се заканува на Бугарите, Романците и Црногорците со балистички ракети „Сармат“.
Тоа одроден и неписмен се навреди, не се заклучоци. Не се тревожи толку. Првиот е игра на зборови поврзана со твојот ник на форумов.Аjде ,ве .... четеш мои постови со денови ,реплицираш на нив и праиш генералниот
заклучок дека сум отроден и неписмен.
Типична генерализација со цел навреда на македонски форумџија.
Што и да пишувате и било какви обиди за навреда са небитни за мене ...или казано по македонски -са ми преку к..т.
Колку побрзо го разберете, толку повеќе ќе ги зачуваме офтопиците.
Ама па нема да е интересно ,нели...
Паметно од нашите непаметни политичари ке беше да не прават ништо, односно да стојат на страна во оваа ситуација и никому ништо, овака на крајот од денот стапот народот ние ке го јадеме…а како би ја прелетувал Северџанија кон Сербендија ако од сите други страни е забранет прелет ?? може да оди до Орбита па после да се спушти во Србија ...
Превоспитување во Сибир.Sto planira Putin da pravi so azovcive sto se predadoa?
Е ,знам ....подговен сум за македонските форуми ,знам што за реакции и навреди да очекувам.Тоа одроден и неписмен се навреди, не се заклучоци. Не се тревожи толку. Првиот е игра на зборови поврзана со твојот ник на форумов.
Темава е цела офтопик. Енергијата што се инвестира во истата е како конфликтов да ќе трае уште 3 дена, а не уште 2-3 години.
Спрема законот што го спремаат во Руската Дума, најверојатно ќе ги осудат и ќе ги разменат после, затоа што законов што е предложен предвидува размена на осудени воени затвореници.Sto planira Putin da pravi so azovcive sto se predadoa?
Судење за воени злосторства во ЛНР или ДНР.Sto planira Putin da pravi so azovcive sto se predadoa?
За што ќе ги разменат?Спрема законот што го спремаат во Руската Дума, најверојатно ќе ги осудат и ќе ги разменат после, затоа што законов што е предложен предвидува размена на осудени воени затвореници.
Ми нема логика некого да осудиш за воени злосторства и после да го размениш.За што ќе ги разменат?
... па фино лепо требаше Вучиќ да испрати авион да го земаат Лавров и да го донесат во Белград, за Србија немаше да има забрана, затоа мислам дека е ова начин да се покаже вистинското лице на сите држави кои се или не се во ЕУ или НАТО, да речеме да авионот со Лавров ќе прелеташе и покрај забраната од овие држави што ќе беше последицата? ќе го урнеа авионот?а како би ја прелетувал Северџанија кон Сербендија ако од сите други страни е забранет прелет ?? може да оди до Орбита па после да се спушти во Србија ...
не е само тоа, украина преку сила неколку стотини војници да има заробено. Русиве имаат преку 10.000 украинци заробено. Ако разменуваш, трампаш колку што имаш. Овие немаат што да разменат.Ми нема логика некого да осудиш за воени злосторства и после да го размениш.
Али они си знаат.
Џабе ќе прајме муабет сега, тоа е во моментов што се случува.не е само тоа, украина преку сила неколку стотини војници да има заробено. Русиве имаат преку 10.000 украинци заробено. Ако разменуваш, трампаш колку што имаш. Овие немаат што да разменат.