Не заеба‘ај...Албанците се бунтовен и воинствен народ.
Потсети не‘ на некоја историски позната воена победа од нивна страна...А што се тиче бунтовноста, таа ја има и кај други народи.
Побитна од бунтовноста е победата.
Не заеба‘ај...Албанците се бунтовен и воинствен народ.
Сите преседани што ги правеше Западот од 1991 наваму има низ нос да им ги извадат.„Лично ги прочитав сите документи на Меѓународниот суд на правдата за ситуацијата на Косово. Добро се сеќавам на одлуката на Меѓународниот суд, која вели дека во остварувањето на правото на самоопределување одредена територија на која било држава не е обврзана да побара дозвола од централните власти на земјата за да прогласи суверенитет. Тоа беше кажано за Косово, а ова е одлука на Меѓународниот суд. И оваа одлука сите ја поддржаа“, кажа Путин.
Se e super ama kolku pati ke go koristat kosovo dzokerot lol„Лично ги прочитав сите документи на Меѓународниот суд на правдата за ситуацијата на Косово. Добро се сеќавам на одлуката на Меѓународниот суд, која вели дека во остварувањето на правото на самоопределување одредена територија на која било држава не е обврзана да побара дозвола од централните власти на земјата за да прогласи суверенитет. Тоа беше кажано за Косово, а ова е одлука на Меѓународниот суд. И оваа одлука сите ја поддржаа“, кажа Путин.
Активно учество имаат УК во војнава. Не е за чудење изјавава од руска страна, особено ако нешто излезе од контрола.Наспроти забегувањето од темата, Северна Кореја 2 се заканува на Обединетото Кралство дека ќе го избрише од лицето на земјата поради подршката која ја дава на Украина.
Заглавија во гомна Русите од кои нема одглавување без да им се видат посраните алишта:
„Велика Британија ќе биде избришана од картата“ - Русија се заканyва со Сатана 2 - Informator
Кремљ ја предупреди Британија дека ќе таргетира воени локации во таа земја поради британската поддршка за Украина. Оваа заkана е последица на говорот на британскиот министер за вооpужени сили Џејмс Хепи, кој рече дека Велика Британија ги поддржува украинските воздyшни н апади врз руската...cg-fudbal.com
Изглеа решени се Косово низ нос да им го извадатSe e super ama kolku pati ke go koristat kosovo dzokerot lol
Rusite se shampini na whataboutism
Krim, ama Kosovo.
Donbas, ama Kosovo.
Sea Kherson i Zaporozje i dvete oblasti se kolku MK, pak ke se vadi Putin na Kosovo
Dodadi tuka Belorusija, Pridnestrovje, Abhazia, Osetija, i shto ushte ne.
Dobro be, mozhe li da ne se meshame? Dali e toa mnogu? Ne se meshaj. Ajde prikluci se na sankcii i prati po nekoja poraka za osuduvanje na napadot ama sho kurac nie zemame aktivna uloga vo konfliktov. Prvi ke go jademe ako ima neshto.
Прашањето кое следува е, што очекуваат Русите, дека светот ќе гледа немо и никој нема да и помогне на Украина?Активно учество имаат УК во војнава. Не е за чудење изјавава од руска страна, особено ако нешто излезе од контрола.
se dur postoi kosovo i e podrzano od zapad ke go koristat. neka gi trgne amerika sipcite od kosovo i neka go vrati na srbite pa valjda nema...Se e super ama kolku pati ke go koristat kosovo dzokerot lol
Krim, ama Kosovo.
Donbas, ama Kosovo.
Sea Kherson i Zaporozje i dvete oblasti se kolku MK, pak ke se vadi Putin na Kosovo
Не знам како си ја замислуваш ти меѓународната политика.Se e super ama kolku pati ke go koristat kosovo dzokerot lol
Krim, ama Kosovo.
Donbas, ama Kosovo.
додека не се врати Косово на Србија?Se e super ama kolku pati ke go koristat kosovo dzokerot lol