Абе незнам ... јас од каде што ја имам најдено и закачено од мој аплоад ... толку си пишува ... Ја немам играно 2003 ама ја имам и играно 2006 ... Ама не се исти ... незнам ... а и како што пишува не е мод инсталација е ...Nema veze toa vidi na wikipedia F1 Challenge 99-02 koga e izlezena i kolku bara
maksovizija;2128398[U напиша:]da de modot vise instaliran[/U] i staveno vo edno arhiverce
Ај нвм ...:jaj:Абе незнам ... јас од каде што ја имам најдено и закачено од мој аплоад ... толку си пишува ... Ја немам играно 2003 ама ја имам и играно 2006 ... Ама не се исти ... незнам ... а и како што пишува не е мод инсталација е ...
Спринтер сел ... е добра игра ... види ја играта низ гугл ..Да препорачате некоја добра игра како GTA и Mafia. Нешо слично на овие две....
Не го читај мислењето над ова.. Splinter Cell се слични со Hitman, не со GTA. Ако бараш нешто како GTA и Mafia, ѕирни ги Just Cause, Saints Row, Mercenaries..Да препорачате некоја добра игра како GTA и Mafia. Нешо слично на овие две....