Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Почекајте да излезе па ке видиме што ке биде...Така беше и со гта па испадна со многу проблеми...

П.С играта тере 1ГБ рам и 256 за графичка !

Nema veze toa vidi na wikipedia F1 Challenge 99-02 koga e izlezena i kolku bara

Абе незнам ... јас од каде што ја имам најдено и закачено од мој аплоад ... толку си пишува ... Ја немам играно 2003 ама ја имам и играно 2006 ... Ама не се исти ... незнам ... а и како што пишува не е мод инсталација е ...

maksovizija;2128398[U напиша:
]da de modot vise instaliran[/U] i staveno vo edno arhiverce

Абе незнам ... јас од каде што ја имам најдено и закачено од мој аплоад ... толку си пишува ... Ја немам играно 2003 ама ја имам и играно 2006 ... Ама не се исти ... незнам ... а и како што пишува не е мод инсталација е ...

Ај нвм ...:jaj:

Ф1 2008 не е посебна, додаток е за Ф1 `99-`02 , како и сите други што се излезени од 2003 година па навака...

Нема да ви се верува што игра ќе излезе со Вин Дисел за Хбокс 360 а подоцна ќе излезе и за ПС и за ПЦ ... :vozbud::vozbud: Подоцна ќе ви го покажам линкот и преводот од играта ... Играта е во вид на ГТА 4 ( но може ГТА да и носи вода на неа) ... Има исто така многу јака графика

Единствена игра со Вин Дизел што ке излага у 2009 е
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Барем јас така знам...

Ааа сега ми текна исто така ке излага и Wheelman..

thewheelmanlc9.jpg

King's Bounty - The Legend. За сите фанови на Heroes of Might and Magic, плус со додадени RPG елементи, играва цеди време како ненормална.=)

Да препорачате некоја добра игра како GTA и Mafia. Нешо слично на овие две....

Да препорачате некоја добра игра како GTA и Mafia. Нешо слично на овие две....

Не го читај мислењето над ова.. Splinter Cell се слични со Hitman, не со GTA. Ако бараш нешто како GTA и Mafia, ѕирни ги Just Cause, Saints Row, Mercenaries..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom