Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Darkness 2 демото АИИИИИ. Шо да ти расправам. Толку е за нигде што.. 15 неигриви сцени и преку сила 10 минути играње, сето клише до клише. Се исто да беше само катсценине да не се појавуваа среде борба арно ќе биди ама вака јок.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Препорака за некоја игра како Mafia,Mafia II таков стил и сместени во тоа време (од 30-те до 50-те) ама атмосферата да биде достоинствено претставена.Изоставете ја LA Noire.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Препорака за некоја игра како Mafia,Mafia II таков стил и сместени во тоа време (од 30-те до 50-те) ама атмосферата да биде достоинствено претставена.Изоставете ја LA Noire.
The Godfather 2

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Некоја ракомет игра? Само за послаба конфиг. ехф 2008 или 2009 некој торент за симнување ? Нека прати по ПП. (y)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Нешто со градење како Sim City Societes или нешто како Rise of Nations.
2 GB Ram, матична со интегрирана графичка PV530 пазете на ова. xD

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.954
Поени од реакции
7.067
Вчера се заиграв игра со трки со коли на мобилен :tapp: и сфатив дека по подолга пауза ми треба малку тркачки адреналин, па препорачајте некоја игричка со коли, не мора да е 6 гига или графика не знам каква, можи и постара да е ама да е игрива, забавна, интересна.

Лаптопот ми е:

Intel Core2Duo 2.0 GHz
RAM 4GB DDR2
ATI Radeon HD 3470 (512 MB)
8 GB free space :facepalm:

Ги имам играно Colin McRae Rally 2, CM Rally: Dirt 2, Re-Volt, NFS Underground 1 & 2...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Вчера се заиграв игра со трки со коли на мобилен :tapp: и сфатив дека по подолга пауза ми треба малку тркачки адреналин, па препорачајте некоја игричка со коли, не мора да е 6 гига или графика не знам каква, можи и постара да е ама да е игрива, забавна, интересна.

Лаптопот ми е:

Intel Core2Duo 2.0 GHz
RAM 4GB DDR2

Ги имам играно Colin McRae Rally 2, CM Rally: Dirt 2, Re-Volt, NFS Underground 1 & 2...
Dirt3,NFS Most wanted/carbon,F1 2010,Driver San Francisco (не сум сигурен дали ќе ти ја тера),Grid (слична како Dirt само овде си на тркачки патеки),Test drive unlimited...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Може ли некој да ми каже која е играва? Никако да ја најдам на интернет.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Лаптопот ми е:

Intel Core2Duo 2.0 GHz
RAM 4GB DDR2

Post Apocalyptic Mayhem
Zero Gear
Nitronic Rush (бесплатна)
Trackmania Nations (бесплатна, алтер. линк)
Ignite
Insane 2

сите околу гига или помали, некоја треба да работи. сите се во различни стилови.

Kajgana Shop

На врв Bottom