Препораки за игри

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
исто така излезе и Dungeon Siege 3

Комплетно ме разочара играва. Нема повеќе напитоци, многу тешки (главни) противници, само 3 скилови по карактер, збунувачки контроли што не можат да се изменат, за да наполнеш сила треба да ти падне зелен прстен од некои противници што си ги убил, различна приказна од DS2.
Слободното време ќе го трошам на некоја друга игра.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Комплетно ме разочара играва. Нема повеќе напитоци, многу тешки (главни) противници, само 3 скилови по карактер, збунувачки контроли што не можат да се изменат, за да наполнеш сила треба да ти падне зелен прстен од некои противници што си ги убил, различна приказна од DS2.
Треба да влезеш малку подлабоко во играта. И мене така ми беше на почетокот. После сат време игра се навикнав на контролите и комбат-системот.

Конечно некоја попредизвикувачка игра. Треба малку да се помачиш за босовите.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Треба да влезеш малку подлабоко во играта. И мене така ми беше на почетокот. После сат време игра се навикнав на контролите и комбат-системот.

Конечно некоја попредизвикувачка игра. Треба малку да се помачиш за босовите.
Не ви сецка звукот во играта од време на време?

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Iskluci sve osven igrata, odi vo taskmanager i namesti priority na igrata na high. Kaj mene taka se popravi zvukot i sega igram bez problemi.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Iskluci sve osven igrata, odi vo taskmanager i namesti priority na igrata na high. Kaj mene taka se popravi zvukot i sega igram bez problemi.
Исто помага и ако уклучиш Vertical Sync.

Тоа со процесорот да не беше на LOW наместо на HIGH?
Ај баш провери...

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Исто помага и ако уклучиш Vertical Sync.

Тоа со процесорот да не беше на LOW наместо на HIGH?
Ај баш провери...
На High. Само исклучи се друго оти можно е да имаш лаг или да ти се рестартира системот.

Јас звукот го исклучив, пошто во плеер имам веќе пуштена музика :D
Како можеш така да играш xD Само оди и тепај... не пратиш ни приказна ни дијалози?

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
На High. Само исклучи се друго оти можно е да имаш лаг или да ти се рестартира системот.

Како можеш така да играш xD Само оди и тепај... не пратиш ни приказна ни дијалози?
Епа по втор пат ќе почнам да ја играм и затоа :)

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Пробај баскет во школо.
Извинете вака што сум ви оф-топик, и јас играв на времето многу и онака влегов да видам што игри има излезено, али заебете ги. Ја не спиев за да играм, али не вреди. Знам само дека играв и дека ми било интересно, али на ништо не се сеќавам. Вирутален свет, тоа ти е. Поз, се најубаво! :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробај баскет во школо.
Извинете вака што сум ви оф-топик, и јас играв на времето многу и онака влегов да видам што игри има излезено, али заебете ги. Ја не спиев за да играм, али не вреди. Знам само дека играв и дека ми било интересно, али на ништо не се сеќавам. Вирутален свет, тоа ти е. Поз, се најубаво! :)
Многу пиеш :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Sakam da mi kazete koi dobri novi igri mozam da gi igram so slednava konfiguracija: 2 gb ram,ge force 8400 GS , Intel Pentium D Cpu 2.80 ghz 2.80 ghz ! :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Sakam da mi kazete koi dobri novi igri mozam da gi igram so slednava konfiguracija: 2 gb ram,ge force 8400 GS , Intel Pentium D Cpu 2.80 ghz 2.80 ghz ! :D
Сите игри постари од 2005та. Можеш да пробаш и со некои од 2006/07, ама ќе треба да намалиш графика.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Пробај баскет во школо.
Многу проста мисла ти е ова... секогаш се наоѓаат интересни нови игри од секој жанр, зависи само што карактер си и дали лесно се импресионираш или бараш повеќе. За секој има по нешто само треба да знае најпрво човекот што сака, и потоа да одреди што нему му лежи.
Продужи си со баскет или шо и да праиш и не не просветлувај нас грдите загноени штребери како треба да водиме лајф стајл.

минвајл Demon's Forge > Dungeon Siege III

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Глеам ти многу си се просветлил од игрите. Мозок ти тече низ ушињата.
Јас споделив само мислење за тоа како ми поминало мене времето додека сум играл, ти како сакаш свати го. А тебе изгледа ко мувата на капа да ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom