Работат под Вин 7.....гарантирано...Некој жанр посебно?
Ај вака набрзанка
............................
DeusEx
No one lives forever 1, 2
.......................
Стари игри кои ќе работат. Евентуално некои можат да прават проблеми оти се снимаат на нов оперативен систем.
Ако збориш за SC1 тогаш има нов пач и со тој може да се игра мрежно на w7 ,со пачот се додава local area connection (udp). Баш пред една недела и јас се малтретирав со ова сакавме да свртиме една со другари. Ако ти треба линк пиши ппхах, Дјус Екс на Сони ја вртев пред 10 год. класика игра... тројкава ќе биде урнебес.
ја симнав СтарКрафт али ми праи некој проблеми, неможе ниту локално ниту мрежно да се игра... па треба со комп. да играм... зашо така?
Забелешка: Се чита Деус, не Дјус.хах, Дјус Екс на Сони ја вртев пред 10 год. класика игра... тројкава ќе биде урнебес.
За двојкава зборам, како може онлајн да се игра??Ако збориш за SC1 тогаш има нов пач и со тој може да се игра мрежно на w7 ,со пачот се додава local area connection (udp). Баш пред една недела и јас се малтретирав со ова сакавме да свртиме една со другари. Ако ти треба линк пиши пп
сеедно, Duce поише лежиЗабелешка: Се чита Деус, не Дјус.
SC2 бетата неможеш да ја играш онлајн ако немаш бета клуч а неможеш ни lan да ја играш зошто самата игра нема да има лан опција Играта ке може да се игра само преку battle.netЗа двојкава зборам, како може онлајн да се игра??
за батлнет треба да ја имаш оригиналот.
Area 51нешто со вонземјани само да не е стар крафт,старс варс или лост планет??
Far Cry: Delta Sector MOD (2010)нешто со вонземјани само да не е стар крафт,старс варс или лост планет??
Вииди мајката, кај го најде ова? Ќе го земам.Far Cry: Delta Sector MOD (2010)
не се вонземјани но исто му доаѓа
Мора ова да се симнеFar Cry: Delta Sector MOD (2010)
не се вонземјани но исто му доаѓа