Препораки за игри

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Некој жанр посебно?
Ај вака набрзанка
............................
DeusEx
No one lives forever 1, 2

.......................
Стари игри кои ќе работат. Евентуално некои можат да прават проблеми оти се снимаат на нов оперативен систем.
Работат под Вин 7.....гарантирано...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
хах, Дјус Екс на Сони ја вртев пред 10 год. класика игра... тројкава ќе биде урнебес.

ја симнав СтарКрафт али ми праи некој проблеми, неможе ниту локално ниту мрежно да се игра... па треба со комп. да играм... зашо така?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
И јас ја имам Старкрафт но мене не ми прави никакви проблеми....:toe:

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
хах, Дјус Екс на Сони ја вртев пред 10 год. класика игра... тројкава ќе биде урнебес.

ја симнав СтарКрафт али ми праи некој проблеми, неможе ниту локално ниту мрежно да се игра... па треба со комп. да играм... зашо така?
Ако збориш за SC1 тогаш има нов пач и со тој може да се игра мрежно на w7 ,со пачот се додава local area connection (udp). Баш пред една недела и јас се малтретирав со ова сакавме да свртиме една со другари. Ако ти треба линк пиши пп

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ако збориш за SC1 тогаш има нов пач и со тој може да се игра мрежно на w7 ,со пачот се додава local area connection (udp). Баш пред една недела и јас се малтретирав со ова сакавме да свртиме една со другари. Ако ти треба линк пиши пп
За двојкава зборам, како може онлајн да се игра??
за батлнет треба да ја имаш оригиналот.

Забелешка: Се чита Деус, не Дјус.
сеедно, Duce поише лежи :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
За двојкава зборам, како може онлајн да се игра??
за батлнет треба да ја имаш оригиналот.
SC2 бетата неможеш да ја играш онлајн ако немаш бета клуч а неможеш ни lan да ја играш зошто самата игра нема да има лан опција :( Играта ке може да се игра само преку battle.net :toe:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
нешто со вонземјани само да не е стар крафт,старс варс или лост планет??

Kajgana Shop

На врв Bottom