Ивица Смоковски.Здраво
Ако може да ми препорачате добар доктор за дијабет
БлагодарамИвица Смоковски.
Dr Antonio Antovski Kardiolog vo GOB 8-Mi SeptemvriВе молам препорака за добар кадиолог било државно или приватно ( 67 годишен пациент)
Има многу добри кардиолози на државно....но ако е за операција, тоа е веке друго прашање....државно немаш таков доктор.Благодарам
Автоматски споено мислење:
Ве молам препорака за добар кадиолог било државно или приватно ( 67 годишен пациент)
Prasaj na telefon Dr koga e dezren dezuraat 24 casa ( togas I zemi upat bez termin-prioriteten ) I koga ke bide dezuren pojdi na urgentno vo GOB 8-MI Septemvri pobaraj go I ke te pregledaЗдраво, знае некој дали може приватен преглед кај Јован Ивчев на урологија и кои денови? Термини нема, а не можам ради работата со приоритетен упат цел ден да чекам.
Е фала ти многу . Знам дека е во амбуланта во четврток од 8 до 14, на ова мислеше? Или има други денови кога дежураа по 24 саати?Prasaj na telefon Dr koga e dezren dezuraat 24 casa ( togas I zemi upat bez termin-prioriteten ) I koga ke bide dezuren pojdi na urgentno vo GOB 8-MI Septemvri pobaraj go I ke te pregleda
Vo Ambulanta e sekoj cetvrtok od 8 do 14 casot NO ima I denovi kade sto dezuraat 24 casa Javise na urologija vo GOB-8MI SEPTEMVRI prasaj na Urologija koj den e Dr Jovan Ivcev dezuren I togas koga ke bide dezuren zemi toj den od maticnata Dr upat bez termin-prioriteten I pojdi na urgentno Gob 8-mi SEPTEMVRI I ke go povikaat Dr ke te pregledaЕ фала ти многу . Знам дека е во амбуланта во четврток од 8 до 14, на ова мислеше? Или има други денови кога дежураа по 24 саати?
Фала ти. Не сакаа да ми кажат кој ден е дежурен, ама видов дека прави и приватно прегледи секој понеделник, па ќе отидам. Ако имаш случајно некој број на кој може да закажам на приватно преглед пиши ми во ПП, ако не ќе отидам таму на лице место да видам.Vo Ambulanta e sekoj cetvrtok od 8 do 14 casot NO ima I denovi kade sto dezuraat 24 casa Javise na urologija vo GOB-8MI SEPTEMVRI prasaj na Urologija koj den e Dr Jovan Ivcev dezuren I togas koga ke bide dezuren zemi toj den od maticnata Dr upat bez termin-prioriteten I pojdi na urgentno Gob 8-mi SEPTEMVRI I ke go povikaat Dr ke te pregleda
Javi se vo GOB-8-MI SEPTEMVRI TEL: 02-3087-400 i pobaraj da te povrzat so odel urologija prasaj detalno tamu za pregledot kolku se naplaka privatno i slicnoФала ти. Не сакаа да ми кажат кој ден е дежурен, ама видов дека прави и приватно прегледи секој понеделник, па ќе отидам. Ако имаш случајно некој број на кој може да закажам на приватно преглед пиши ми во ПП, ако не ќе отидам таму на лице место да видам.