Сузана Ристовска во пол.БукурештПрепорака за добар орл доктор/ка, конкретно за проблем со носот ми треба не е важно приватно или државно
Pobogu, tuka li najde da baras soveti za vakvi ozbilni stvari? Odi na doktor ne se zaebavaj!zdravo od ovoj mesec ne primam hormonska terapija a veke edna nedela levata raka mi e otecena i me boli sto da pravam ili pijam.
Pred tri godini se operirav od rak na dojka ve molam pisete
Fala
На доктор госпоѓо!zdravo od ovoj mesec ne primam hormonska terapija a veke edna nedela levata raka mi e otecena i me boli sto da pravam ili pijam.
Pred tri godini se operirav od rak na dojka ve molam pisete
Fala
Нема термини пуштено за закажување на преглед. Кој може да помогне како да го најдеме докторот, за операција на кила се работи за маж.DR Aleksandar Mileski Gob 8-mi septemvri mnogu dobar doktor ( abdomenalen hirurg )
Zemi prioriteten upat ( upat bez termin ) i odi na pregled kaj Dr Aleksandar Mileski doktorot vo ambulanta e sekoj petok a prioriteten upat vazi 7 dena taka da i utre da zemes prioriteten upat ( upat bez termin ) ke moze slobodno vo petok da odis na pregled.Нема термини пуштено за закажување на преглед. Кој може да помогне како да го најдеме докторот, за операција на кила се работи за маж.
Ви благодарам многу на одговорот. Пиздрав и имајте убав ден.Zemi prioriteten upat ( upat bez termin ) i odi na pregled kaj Dr Aleksandar Mileski doktorot vo ambulanta e sekoj petok a prioriteten upat vazi 7 dena taka da i utre da zemes prioriteten upat ( upat bez termin ) ke moze slobodno vo petok da odis na pregled.
Ви благодарам многу на одговорот. Поздрав и имајте убав ден.
Само да прашам сабајле или попладне е докторот во амбулантата?Zemi prioriteten upat ( upat bez termin ) i odi na pregled kaj Dr Aleksandar Mileski doktorot vo ambulanta e sekoj petok a prioriteten upat vazi 7 dena taka da i utre da zemes prioriteten upat ( upat bez termin ) ke moze slobodno vo petok da odis na pregled.
Имаш инфо колку наплаќаат во ремедика на приватно за преглед, имам рентгенски снимки?Димитар Споа од ремедика
Автоматски споено мислење:
Најдобриот ортопед(специјалит за спортски повреди) во Македонија е Димитар Споа од ремедика.
Колегата ординира во петок од 08:40 до 10:40. Бидете порано бидејќи сте со приоритетен упат, ќе ве земе доколку некој не дојде или на крај.Само да прашам сабајле или попладне е докторот во амбулантата?
Околу 1500-1600 ден. Доколку треба дополнително снимање пр. томограф или магнет тоа е плус на цената.Имаш инфо колку наплаќаат во ремедика на приватно за преглед, имам рентгенски снимки?
Doktorot e sekoj petok vo ambulanta odsabajle od 8:40 do 10:20 casot bidejki ste so prioriteten upat ( upat bez termin ) bidete tamu vo 8:00 doktorot ke ve primi moze ke pricekate malku bidejki ste so prioriteten upat no kako i da e bidete porano tamu sekako doktorot ke ve primi.Само да прашам сабајле или попладне е докторот во амбулантата?
Ви благодарам.Doktorot e sekoj petok vo ambulanta odsabajle od 8:40 do 10:20 casot bidejki ste so prioriteten upat ( upat bez termin ) bidete tamu vo 8:00 doktorot ke ve primi moze ke pricekate malku bidejki ste so prioriteten upat no kako i da e bidete porano tamu sekako doktorot ke ve primi.
Не сум многу најупатен меѓутоа мислам дека се прави во Хрватска.Bi sakal da prasam dali nekoj ima iskustvo so nekoja operacija na sredno uvo ? Treba da pravam operacija na sredno uvo poradi eden mnogu specificen simptom, megutoa ovaa procedura e nova i nikogas do sega ne e pravena na balkanot osven vo Amerika i nekoi drzavi vo Evropa. Sepak doktorot sto ja invetiral ovaa operacija ima kazano deka sekoj specijalist za uvo nos i grlo sto ima iskustvo so operacii vo sredno uvo bi mozel da ja napravi ovaa operacija zosto ne e mnogu slozena. Dali nekoj ima praveno nekoja bilo kakva operacija na sredno uvo vo nekoja klinika drzavna/privatna vo Makedonija i ako ima kakvi se iskustvata od toa ? Pozdrav