Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
16 ноември 2010
Мислења
70
Поени од реакции
10
Мој совет да идеш у ремедика кај доктор Лидија Бисеркоска. Одличен доктор за кожни болести и многу пријатна особа. Ми откри лек за мојот проблем што го имав уште на првата контрола а пред тоа поминав 10-15други доктори што врска си немаа од дерма.
Тоа во Скопје е? Имаш информација колку наплаќа за преглед/третмани?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Тоа во Скопје е? Имаш информација колку наплаќа за преглед/третмани?
Да во Скопје е приватна болница. Првиот пат кога бев на преглед и давање совет 1000денари беше а вториот и третиот пат кога дојдов на контрола не ми земаа пари.

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Ок фала. Тоа е една опција, само не ми се допаѓа тоа што тие имаат многу често на Групон промоции. Затоа сум малку скептик за кај нив. Имаш кај нив одено?

Искуство со Др. Светлана да не имате? Некако се мислам за кај неа, но незнам дали е добар дерматолог? http://www.drsvetlana.com.mk/
Имам идено кај нив во 2007, и ме прегледуваше Др. Пешиќ кој најверојатно е сега во пензија. Таму бев поради проблем со акните и бев многу задоволен од нив.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Здраво. Сакам да отидам на дерматолог во Скопје да направам проверка на бемките што ги имам, бидејќи во последно време гледам промени. Ме интересира ваши искуства, кој е добар дерматолог во Скопје, небитно дали е женско или машко. Исто така дали знаете по колку чинат прегледите, и ако нешто се открие третманите?
Благодарам однапред
Дерма Медика, Систина, а можеш и да отидеш на кожно во Државна........, јес да малку се леви, ама секој ден они гледаат такви работи:)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.211
Поени од реакции
2.346
Preporaka za dobar urolog u Skopje ako znae nekoj?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.915
Поени од реакции
11.682
Preporaka za dobar urolog u Skopje ako znae nekoj?
др Јоцо Ивчев, 8 септември, 5ти кат прва канцеларија десно.
Еден од најдобрите во земјава.[DOUBLEPOST=1433341844][/DOUBLEPOST]
Кажете ми добар ортопед во Систина или Ремедика од кој сте задоволни. Не ми треба ортопед за во сала туку за давање соодветна терапија за артрит кај возрасна жена. Веројатно има и добри ортопеди во државна ама за влакно едвај ја спасија од мозочен удар и е со крварење поради дадена лоша терапија, па не би се враќала кај некој што е на минутажа само да помине прегледот.
Знам во Филип втори, др Сашо Младеновски. Доктор во права смисла на зборот.

ДИЌЕЛ

EGZIBICIONIST
Член од
17 јуни 2015
Мислења
85
Поени од реакции
28
Ми треба совет кај кој хирург е по добар за(rhinoplasty, septo plasty and reconstructive surgery) ne mi e samo za estetika toa dobro ok no imam devijacija, hronicni sinusi, asimetrija od dvete strani, poteskotii pri disenje pri spienje poteskotii. Me interesira koj se podobri vo drzavna no i seuste ne sum na cisto i seuste se dvouman :toe:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ми треба совет кај кој хирург е по добар за(rhinoplasty, septo plasty and reconstructive surgery) ne mi e samo za estetika toa dobro ok no imam devijacija, hronicni sinusi, asimetrija od dvete strani, poteskotii pri disenje pri spienje poteskotii. Me interesira koj se podobri vo drzavna no i seuste ne sum na cisto i seuste se dvouman :toe:
Има една добра докторка во Државна, Фродита Јакимовска мислам дека се вика. Е сега ако ти е за естетика, најдобро упати се во приватниве болници или во Белград:)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Смиља Туџарова ти е добра ама сепак распрашај се поубаво...Она беше директорка на Клиника за пластична хирургија, а сега не знам дали е уште и доколку не е - каде е...Па и не знам колку е паметно во Државна болница да се оперираш...

UniqueM

dreamer
Член од
30 јули 2014
Мислења
71
Поени од реакции
20
Гледам интервенцијата ти е пред се за олеснување на симптомите, јас би ти го препорачала др. Јане Нетковски на кој супспецијалност му е нос, Фродита Јакимовска работи во 8ми септември ми се чини, а во 8ми септември е и Добри Стоименов (така некако презимето). Смиља Туџарова е пластичен хирург и може само во однос на естетика да ти помогне, тебе ти треба доктор за уво грло нос (оториноларинголог) :)

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Препорака за добар гинеколог во Скопје?

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Препорака за добар гинеколог во Скопје?
Ако ти е за матичен гинеколог - д-р Стамболиев (МВТ Поликлиника) , а и Оливера Арнаудова ти е добар
д-р...Во Скопје Поликлиник ти е д-р Божидар Бошковски исто супер ама таму приватно работат...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Nekoj iskustvo so abdominalni hirurzi vo Sistina da mi preporacate... Konkretno mi treba za operacija na kamen vo zolcka.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
Препорака за ортопедија, поточно проблеми со стапалата, лигаментите и тетивите

Sent from my 6050Y using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom